Foto, sieraad, voorwerp lezen door transmedium Kitty de Bruyn

Annie Fens
06-04-2024
15:00
De Harmonie in Terheijden
Noord-Brabant
€ 15,00
Uncategorized


Foto, sieraad, voorwerp lezen door transmedium Kitty de Bruyn tijdens de spirituele bijeenkomst op zaterdagmiddag 6 april 2024 in Café De Harmonie in Terheijden van 15:00 uur tot 17:30 uur.
Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om: vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan overleden personen, vragen te beantwoorden over mensen uit uw omgeving, vragen te beantwoorden over uw toekomst, vragen te beantwoorden over wat u maar wilt weten. Zij werkt deze middag aan de hand van een door u mee gebrachte foto, sieraad of voorwerp van een dierbare overledene of een levend persoon (dan aub. wel eerst toestemming vragen) of van u zelf.
Meenemen: een foto, sieraad of een voorwerp (van een dierbare overledene of een levend persoon maar dan aub. wel eerst toestemming vragen) of van u zelf.
Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze middag omdat het een besloten bijeenkomst is, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!
Aanmelden via annie.shiva@gmail.com of 06-53776005
U bent van harte welkom!
Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden
Datum : zaterdag 6 april 2024
Tijd : 15:00 uur tot 17:30 uur, de zaal is geopend vanaf 14:30 uur, pauze rond 16:10 uur, na afloop een gezellige nazit met gelijkgestemden
Entree : € 15,00 (besloten bijeenkomst, a.u.b. gepast contant betalen, bij voorbaat dank)
Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail info@anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
(Het is een besloten bijeenkomst en iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” vanuit "gene zijde". Het medium zal zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Sowieso zal er veel van wat er op deze middag gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die middag bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten. Men geeft indrukken door.)

Evenement / Agenda delen: