Lichtactivatie Lente Equinox

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
21-03-2024
20:00
op je eigen fijne plek, lekker thuis
Online
€ 18,50
ascensie
nieuwe-aarde


Deze lichtactivatie is in de energie van de Lente Equinox en het Eclips-seizoen. We worden vanuit de wereld van Licht begeleid om samen te werken met de energieën die voor ons beschikbaar zijn.

✨ Tijdens de activatie word je meer in eigen frequentie gebracht.
Je wordt op weer een diepere laag vrij van oude frequentielagen en beperkende structuren. Afgestemd op de innerlijke processen die jij aan het doorlopen bent, begeleidt de activatie de opheldering van doorleefde karmische ‘programma’s’ (vanuit de lijn van je voorouders, wat in deze periode op weer diepere lagen in het licht komt).

✨ Je lichtlichaam wordt op een nieuwe laag geactiveerd en in stroming gebracht.
Hierdoor kan je steviger in eigen energie en frequenties zijn, in wie Jij Bent, en ben je minder beïnvloedbaar door andere frequenties en bewustzijnslagen.

✨ Zo ben je een weer steviger en meer open ontvangstpunt-kanaal van aankomende opwaarderingen en frequentie-ophogingen, en kan je deze met meer soepelheid aarden via je fysieke lichaam. Door deze opwaardering kan je makkelijker bereikt worden vanuit hogere dimensies, gidsen, sterrenfamilie, familie van licht, enz.

✨ Je innerlijke blik, je innerlijke richtingaanwijzer, wordt meer uitgelijnd met Licht, een nieuwe werkelijkheid, nieuwe mogelijkheden en het pad van jouw Ziel (i.p.v. je te focussen op het oude en wat zwaar en moeilijk is.)

✨ Samen ankeren we een nieuwe laag-veld in bewustzijn, die een basis biedt van waaruit we verder kunnen bouwen. Dit veld biedt de mogelijkheid om met nieuwe helderheid op weer diepere lagen te herinneren wie Jij Bent en waarvoor je hier op aarde bent in deze bijzondere tijd. Wat je eerder gewoon niet kon zien en voelen gaat in dit nieuwe veld beetje bij beetje meer open en wordt toegankelijk.

✨ Op weer een dieper level vertrouwen op wie Jij Bent, op jouw unieke pad en jouw onderscheidingsvermogen op energieniveau.


* Kan je niet op 21 maart, dan kan je de audio opname van deze activatie ook later luisteren.
* Officieel is de Lente Equinox dit jaar op 20 maart, maar de lichtactivatie wilde op 21 maart zijn…

Meer informatie over hoe een lichtactivatie bij mij werkt en over de energieën van het eclipsseizoen en de Lente Equinox kan je vinden via de link hierboven.

Evenement / Agenda delen: