Kinder workshop Happy stone krachtdier

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
02-11-2024
10:00
't Wheemhuus – Zuidwolde
Drenthe
€85
workshop


Stenen beschilderen met jou eigen krachtdier en/of eigen universele symbolen.

Tijdens deze leuke workshop werken we met stenen tussen de 5 a 8 centimeter. Maar je kunt ook voorafgaand aan deze workshop op zoek gaan naar een steen waar jij jou eigen symboliek in ziet, of welke gewoon heel goed voelt voor jou.
Deze leuke manier van werken met natuurlijk materiaal die Moeder aarde ons schenkt is al heel oud. Diverse traditionele volkeren zijn al eeuwen bezig geweest met het beschilderen van stenen. In deze tijd dragen beschilderde stenen de naam ( Happy stones ). Een maal af gemaakt, maakt een eigen beschilderde steen jou ook echt blij!

Moet je kunnen schilderen?

Nee dat hoeft absoluut niet. Omdat er gewerkt wordt met kleine groepjes ( maximaal 4 personen ) per workshop krijg je voldoende individuele aandacht waardoor ook jij kunt gaan creëren en jouw zelfvertrouwen gaat toenemen.

Hoe wordt er gewerkt?

We startten om 13.00 uur met een een kop thee/limonade en wat lekkers. Daarna startten we met een kleine ontspanning en visualisatie oefening om te kijken of zich symbolen en ook jou krachtdier zich kenbaar maakt. Daarna gaan we aan de slag.
In 4 uurtjes inclusief een korte middag pauze. Gaan we aan de slag met het beschilderen van een aantal stenen. Het is super leuk om jou eigen krachtdier en/of symbolen op de stenen los te laten.

Ben je op zoek naar een gezellige, ontspannende, creatieve workshop met diepgang dan is dit echt een workshop voor jou!

Praktische informatie:

Tijd: 13.00 t/m 17.00 uur

Investering: € 85,- inclusief materialen, thee, limonade en wat lekkers 

 
Evenement / Agenda delen: