Kleuroscoop inloop-consult: iedere woensdag

MijnKleuroscoop
03-04-2024
13:00
Utrecht
Utrecht
€30
ascensie
nieuwe wetenschap


“Kleuren maken wakker wat ten diepste in je ligt.”

Iedere woensdag kun je vanaf 13uur bij Stéphanie terecht voor verkorte inloop-consulten van 30 minuten.

Tijdens het consult mag jij zelf ervaren wat de impact van kleur is op jouw leven. De manier waarop we kleur ervaren is nauw verbonden met onze gevoelens en ons onderbewustzijn. Niets is toeval en zo draag jij een unieke combinatie van kleuren in je mee. Wat zeggen die kleuren over jou en welke inzichten komen tevoorschijn op basis van jouw geboortekleuren? Doe mee en ontdek wat jouw kleuren jou te vertellen hebben. Stephanie reikt jou vol enthousiasme een fijn consult aan vol kleurrijke wijsheid, energie en nieuwe inzichten.

Over Stéphanie

Als diepzielduiker en design ingenieur ontdekte Stéphanie al op jonge leeftijd de kracht en energie van kleur. Ze werkte jarenlang in de wereld van print en kleur. Toen ze jaren geleden in aanraking kwam met kleuroscopie voelde dit direct als thuiskomen voor haar. Met haar liefde en aandacht maakt Stéphanie jou bewust van de impact van kleur op jouw leven en met haar intuïtie stemt Stéphanie af op wat jij nodig hebt.


Aanmelden bij: stephanie@mijnkleuroscoop.nl

Wanneer:
Iedere woensdag
Vanaf 13.00uur (in blokken van 30 minuten tot 17.00uur)

Bijdrage: 30 euro
Inclusief thee, persoonlijke coaching en materialen.

Locatie: Utrecht
Graag vantevoren bij Stéphanie aanmelden. Stéphanie reserveert dan een passend tijdblok van 30 minuten voor je. Kom je met twee? Dan boeken we een tijdslot van 60 minuten.Evenement / Agenda delen: