Phoenix Taro

Phoenix Dynamics
07-03-2024
20:00
Zwolle
Overijssel
20
doelgroep korting
Uncategorized
workshop


Gedurende de geschiedenis hebben mensen zichzelf belangrijke vragen gesteld. Wat is de zin van het leven? Is er een grotere betekenis en doel te vinden?

Vraag je je soms af waar je de sleutels kunt vinden om deze vragen te beantwoorden? Deze vragen starten een ontwikkelingsweg, een reis naar binnen, naar het centrum van jezelf.

Bij een reis als deze is er net zoveel behoefte aan een routekaart en wegwijzers als reizen naar het buitenland. De Phoenix Taro biedt precies dat, en nog veel meer.

Kennis van de Taro is niet nodig, een ‘open mind’ wel.


Voor wie?

Het Taro programma is er om kennis te maken met de Taro en onze school. Spreekt het onderwerp je aan of ben je op zoek naar een diepere betekenis in het leven? Voel je welkom om je aan te sluiten voor een inspirerend programma.

Setting

De bijeenkomsten worden bijgewoond door een kleine groep en geleid door een ervaren leraar. Het is een veilige omgeving waarin we hopen dat je inspirerende avonden beleeft. Misschien goed om nog te vermelden: we werken in de Engelse taal.


Programma

7 Maart- The play between the Mother and the Father

14 Maart - The learning human

21 Maart- The first 7 cards

Het is ook mogelijk om individuele meetings bij te wonen zonder het hele programma te volgen.


Organisator

Phoenix Dynamics zijn de open activiteiten, georganiseerd door de Phoenix Fellowship, waar je ons kan ontmoeten en kennis kan maken met wat onze school te bieden heeft. Je kan zo een spirituele levensbeschouwing ontdekken die past in onze tijd. Onze school biedt op verschillende manieren nieuwe inzichten gebaseerd op eeuwenoude esoterische wijsheid. Dit leidt tot nieuw begrip van het ontwerp van de mens en onze functie binnen het grotere geheel.

Locatie

Praktijkruimte Doekracht
Stokmeesterslaan 3
Zwolle

Prijs

€20,- voor het bijwonen van een enkele bijeenkomst
*Studenten kunnen aansluiten voor een gereduceerd tarief van €10,- per bijeenkomst.

Contact

Je bent van harte welkom om het programma bij te wonen. Om je aan te melden (of voor het stellen van een vraag) kan je een bericht sturen op de contactpagina van onze site: https://www.phoenixdynamics.nl/

Evenement / Agenda delen: