Speel je Vrij

Innerlijk Vrij
08-06-2024
14:00
Het Nevelnest, Westervoort
Gelderland
โ‚ฌ110
muziek, zang en dans
workshop


๐™Ž๐™ฅ๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™š๐™›๐™ฉ ๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ฏ๐™ž๐™š๐™ง

. . . . . . . . . . ๐“ข๐“น๐“ฎ๐“ต๐“ฎ๐“ท ๐“ฐ๐“ฎ๐“ฎ๐“ฏ๐“ฝ ๐“ฎ๐“ท๐“ฎ๐“ป๐“ฐ๐“ฒ๐“ฎ

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- ๐’๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ข๐ฌ ๐›๐ž๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐

-= SPELEN IS HELEN =-

Spelen zet onze energie in beweging en laat ons het leven anders ervaren. Lichter, vrijer, onbevangener. Spelen helpt je om je spontaniteit te vergroten, om meer plezier te hebben en meer jezelf te zijn.

In deze workshop richten we ons op dat speelse en spontane. Speels in beweging, klank en ontmoeten. Speels ontdekken van je zintuigen en van je spontane impulsen. Speels op verschillende manieren jezelf mogen zijn. En soms speels jezelf tegenkomen in je kwetsbaarheid.

-= HET LEVEN OMARMEN =-

Bij Innerlijk Vrij nodigen we je uit om het leven ten volle te omarmen. Om alles in jezelf te omarmen en in het licht van je waarneming te brengen. Zonder veroordeling jezelf, de ander en de wereld te accepteren, waardoor er ruimte ontstaat voor diepe verbinding.

Al je emoties toe te laten en de waarde ervan te ervaren, zowel het 'fijne' blijdschap, compassie en liefde, als het 'negatieve' boosheid, angst en verdriet. Zo kun je waarachtig vanuit jouw unieke goddelijke kern leven.

-= INHOUD SPEEL JE VRIJ =-

Speel je Vrij is een gevarieerde workshop, waarin we je meenemen in verschillende speelse vormen van lichaamswerk en bewustzijnswerk. Waarin je speels jezelf en elkaar mag ontdekken en elkaar speels mag ontmoeten. Waarin je jezelf en elkaar een beetje mag uitdagen. Waarin je mag lachen, spontaan mag zijn en misschien soms jezelf verrassen.

We geven duidelijke uitleg, zodat je begrijpt waar meditaties en oefeningen voor zijn รฉn hoe je ze goed uitvoert. Hierdoor is de workshop ook heel geschikt voor wanneer je nog weinig ervaring hebt met lichaamswerk en bewustzijnswerk en kan het, wanneer je wel ervaring hebt, nieuwe lagen van 'bekende' oefeningen ontsluiten.

Ben je helemaal nieuw met lichamelijk bewustzijnswerk of heb je moeite met naakt, dan raden we je aan om eerst eens kennis te komen maken bij een andere, geklede workshop. Houd daarvoor ons aanbod in de gaten, we zijn hiermee in ontwikkeling.

-= BALANS =-

Tijdens de workshop werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

-= NAAKT =-

We werken in een deel van de workshop met naaktheid. Naaktheid helpt ons om los te komen van ons gewone 'toegedekte' doen en anderen letterlijk en figuurlijk dichterbij te laten komen. Hierin is er altijd ruimte om je grenzen aan te geven. Je hoeft dus nooit verder te gaan dan voor jou veilig voelt.

Hoewel de workshop ook in de naaktheid uitdagend, sensueel en smeuรฏg kan zijn, draait het niet om intimiteit en seksualiteit, maar om je vrijer voelen in jezelf. Alles wat we aanbieden staat ten dienste van je spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

-= VEILIGE OMGEVING =-

In lichaamswerk en bewustzijnsontwikkeling kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geรฏnformeerd.

-= PRAKTISCHE INFORMATIE =-

* Wanneer: 8 juni 2024 14:00-22:00
* Inloop: vanaf 13:30
* Locatie: Het Nevelnest, Westervoort
* Er wordt gewerkt met naaktheid in de workshop
* We streven naar een man/vrouw balans
* Inbegrepen: koffie, thee, maaltijd
* Zelf meenemen: makkelijk zittende kleding, flesje water
* Bijdrage: โ‚ฌ 110,- per persoon

-= AANMELDEN =-

โžก๏ธ https://hipsy.nl/event/45889-speel-je-vrij โฌ…๏ธ

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op https://innerlijkvrij.nl/speel-je-vrij/
Of bel of mail naar Innerlijk Vrij: 06-10996723, eli@innerlijkvrij.nl
Evenement / Agenda delen: