Handpanworkshop

Yuheal
16-03-2024
10:00
Venlo
Limburg
€55,00
muziek, zang en dans
workshop


Handpan kennismakingsworkshop
First touch

Zaterdag 16 maart 10:00 uur tot 12:00 uur (Extra info tot 13:00 uur)

Ben je al lang gefascineerd door het magische geluid van de handpan? Maar misschien bang dat je onmuzikaal bent? Of maak je je zorgen dat je geen muziek kunt lezen? Geen probleem want dan zit je hier precies goed. In deze 2 uur durende handpan kennismakingsworkshop leer je in alle rust de basis en aan het einde van de workshop speel je samen met de andere deelnemers je eerste melodie.

Ontdek, verken, speel en geniet van de geluiden. Deze workshop is voor jou als je een handpan wilt uitproberen. Je maakt voor de eerste keer contact met de handpan en leert spelen met dit magische instrument. Je leert over de geschiedenis van de handpan, over de verschillende materialen, de beschikbare toonladders en stemmingen. Je leert de basis zoals aanslagtechniek, toonladder, een eerste introductie tot verschillende ritmeconcepten, akkoorden en arpeggio’s. Daarna volgen veel praktische oefeningen en werken we in kleine stapjes naar een eerste lied. We sluiten af met een mini-concert van Sven. De workshop wordt in de duitse taal gegeven en vertaald naar het nederlands.

Aansluitend aan de workshop is er tevens voldoende tijd voor alle vragen en staat Sven voor je ​​klaar m.b.t. aankoopadvies voor een handpan en kun je diverse modellen proberen. Er is tevens de mogelijkheid om – indien beschikbaar – een handpan aan te schaffen of te bestellen of een handpan te huren.

Wil je meer na deze kenningsmakingsworkshop en ben je gegrepen door de magische klanken dan is er de mogelijkheid om de Handpan beginnerscursus te volgen? Deze start op 30 maart en bestaat uit 4 lessen. Voor meer info neem contact op.


Everything in life is vibration
- Albert Einstein -
Evenement / Agenda delen: