Ademcirkel & soundhealing

Yuheal
27-03-2024
19:30
Venlo
Limburg
€33,00
healing


Intentie & uitleg
We beginnen een ademcirkel met het zetten van je intentie voor jouw ademreis. Wat wil je loslaten en wat wil je manifesteren in je leven? We verbinden ons met elkaar en kunnen onze intentie delen. Dit doen we samen met een korte ceremonie.

Vervolgens volgt er een korte uitleg en demonstratie van de ademtechniek(en) die we gaan toepassen. Tijdens een ademcirkel werken we met zachte pranayama’s en ademhalingsoefeningen om op te starten en af te sluiten. Daarnaast werken we met de Verbonden Ademhaling. Dit is een krachtige en liefdevolle techniek waarbij we ademen vanuit onze buik, zonder pauzes tussen de in- en uitademing.

Je ligt in een veilige en comfortabele omgeving op een zachte mat. Iedere sessie wordt begeleid met muziek en klanken ter ondersteuning van een ontspannen flow. Ik begeleid je door zachtjes tegen je te spreken, je aan te raken of je houding te veranderen waardoor je merkt waar er zich spanning bevindt die losgelaten mag worden. Zo kan er meer ademruimte ontstaan, waardoor energie kan stromen en mentale, emotionele en spirituele blokkades gereleased kunnen worden.

Het ademproces geeft je inzicht en brengt je naar je kern van licht, liefde en vreugde. De ervaring van deelnemers is vaak dat men zich meer verbonden en gecentreerd voelt, helderder, meer ontspannen, liefdevoller, vrolijk en geaard.

Fases
Een ademcirkel is opgebouwd uit verschillende fases van actieve verbonden ademhaling en van integratie en ontspanning. In deze laatste fase komt de energie die je hebt opgewekt bij het actief verbonden ademen tot rust. Integratie vindt plaats doordat je je overgeeft en vertrouwt op het proces. Door je ontvankelijk open te stellen en verder helemaal niets te doen.

De ademsessie begint altijd met een korte ceremonie en een geleide meditatie. Je wordt je hierdoor bewust van je huidige adempatroon en je verlangens. Je formuleert, naar aanleiding van de meditatie nogmaals je intentie welke je verwoord in een krachtige zin waarin je je behoefte duidelijk onder woorden brengt: Waarvoor wil jij deze sessie ademen? Deze krachtige intentie geeft je mentale systeem richting tijdens de sessie.

Voor wie?
Deelname aan een ademcirkel is voor iedereen die wil werken aan zichzelf en klaar is om het oude los te laten. Door verbonden ademhaling kom je in contact met oude vastzittende emoties welke opgeslagen liggen in je lichaam. Deze emoties komen in je bewustzijn en kunnen zo worden verwerkt en losgelaten. Hierdoor herstelt je natuurlijke ademhalingspatroon en de energie gaat vrijer stromen, waardoor je meer innerlijke rust en ontspanning ervaart.


Stuur een mail, app of bel voor meer informatie en aanmelding. Contactgegevens vind je op de website.

Harte groet Susan - Yuheal
Evenement / Agenda delen: