Transformatieve Truffelceremonie Amsterdam

Yuheal
08-03-2024
10:00
Amsterdam
Noord-Holland
€220,00
ceremonie
healing


Transformatieve truffelceremonie

Deze transformatieve truffelceremonie is een co-creatie van Christina Oud Bodysattva en Susan Derckx Yuheal.

Tijdens onze truffelceremonie maak je een innerlijke reis. We begeleiden je vanuit rust en ontspanning voorbij je denkende brein naar je onderbewuste.
Truffels kunnen bijdragen aan je spirituele ontwikkeling, bewustwording en het verhelderen en inzicht in de uitdagingen die je op je pad tegenkomt. Ze brengen je in contact met je innerlijke wijsheid. Iedere truffelreis is anders en dienend aan de plek in je leven waar je nu bent. Zo kan een truffelceremonie nieuwe inzichten opleveren voor de toekomst of juist oud zeer in kaart brengen en je helpen verwerken en transformeren. Iedereen ervaart een truffelreis op zijn of haar eigen manier en voor velen is het een van de meest bijzondere en meest waardevolle spirituele transformerende ervaringen. De reis kan je helpen her-inneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen bij het geen je wil los te laten of wat je juist mag omarmen. Truffels kunnen je je kracht tonen en weer laten ervaren.

Truffels kunnen je ondermeer helpen om:
* Bepaalde patronen te doorbreken. Misschien loop je vaak tegen hetzelfde aan? Zit je een beetje vast en wil je weten waarom je dingen doet zoals je ze doet en hoe je dat kan veranderen?

* Inzichten te verkrijgen. Ben je nieuwsgierig naar het grotere geheel? Naar meer verbinding, liefde of vertrouwen in jezelf? Naar meer duidelijkheid of begrip?

* (Opnieuw) kennis te laten maken met wie je bent. Wil je meer in contact komen met je ware verlangens? Wil je weten welke overtuigingen van jou zijn en welke zijn aangeleerd?

We begleiden je reis met soundhealing instrumenten, een 4 handenmassage. Na je reis eten we samen een veganistische maaltijd en is er tijd om rustig bij te komen en je inzichten te delen en op te schrijven in een journal.
De ceremonie begint om 10.00 uur en eindigt in de avond tijdstip afhankelijk van de reis. Er is maximaal plek voor 4 personen.

De kosten voor de hele dag zijn € 220,-

Neem contact op met Susan Derckx https://www.yuheal.nl of Christina Oud https://bodysattva.nl/
Evenement / Agenda delen: