Lente-Equinox Event

Elvira van Rijn en 13 Maya Wijsheid facilitators
20-03-2024
14:00
Arnhem
Gelderland
€ 137,-
ceremonie
workshop


Op 20 maart vieren we met 13 Maya wijsheid facilitators de terugkeer van de lente. En we hebben plek voor 52 gasten. Ben jij erbij?

Het is een mooi moment om jouw intentie voor 2024 nieuw leven in te blazen. De lente staat symbool voor groei en een nieuw begin. Op deze Blauwe Aap toon 8 poortdag in het Geel Zaad levenspad ervaar je het onbevangen kind in jou.

Je ervaart en ontdekt in verbinding met anderen hoe jij je volle potentieel leeft vanuit speelsheid en lichtheid.

De dagen worden warmer, de aarde wordt weer vruchtbaar. De lente equinox is een dag van balans: een evenwicht tussen midwinter en midzomer, waarbij de dagen en de nachten ruwweg even lang zijn.

Voor de Maya's is de lente equinox een heel belangrijke dag. Op die dag verzamelen zich jaarlijks mensen uit alle windstreken bij de best bewaarde Maya stad in midden Amerika Chitzen Itza om om getuige te zijn van een prachtig schouwspel. Precies op het moment van de equinox kruipt de gevederde slang als een schaduw van de piramide Chitzen Itza en daalt af naar de aarde om zijn wijsheid te brengen.

Ervaar deze dag de harmoniserende energie van verbinding met jezelf, met de natuur en met elkaar.

Programma
We starten met een gezamenlijk programma waarbij je de dagenergie gebruikt om je intentie te voeden. Vervolgens gaan we onder begeleiding van de facilitators in groepjes naar buiten voor een speels vervolg en halen we inspiratie uit de natuur voor een gezamenlijke ceremonie. Tijdens een vegetarisch buffet laten we ons tot slot leiden door ieders geboorte-energie om met elkaar te verbinden en delen.

Tijd: 14:00 - 20:00

Locatie: Molenplaats Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem.
Op loopafstand van Centraal Station Arnhem en op loopafstand van gratis parkeermogelijkheid.

Deelname: 137,- inclusief materiaal, koffie en thee bij binnenkomst en 's avonds een vegetarisch, glutenvrij en grotendeels vegan maaltijdbuffet.
Extra drankjes kun je zelf bestellen en afrekenen bij de bar

Je kunt je tot uiterlijk 15 maart aanmelden via: www.mayawijsheid.nl
Evenement / Agenda delen: