Reiki 1 – 2 – 3 cursus

Indalo Yogacentrum - Holistisch centrum - Christa en Jacques Lut
21-09-2024
10:00
Elst
Gelderland
€ 450,-
healing


Op zaterdag 21 september start de 3 daagse Reiki I - II - III cursus. De Reiki-energie is een geschenk dat jouw leven voor altijd zal veranderen op elke denkbare positieve wijze.

En hoe leuk en bijzonder is het dan om in september de Reiki I-II-III cursus te gaan volgen. Reiki is een ware verrijking in jouw leven.
Onderstaand enige informatie over deze prachtige cursus.

Reiki is een oeroude, onvergelijkbaar eenvoudige, effectieve en natuurlijke behandelingsmethode, waarbij met handoplegging wordt gewerkt om jezelf en anderen te voorzien van energie en levenskracht voor genezing en persoonlijke groei.
Tijdens de Reiki cursus ga je je verbinden met het Universum, de Bron en samenwerken met je Reiki Healinggidsen en anderen uit de wereld van liefde en licht.
Je komt nog meer in je eigen kracht te staan en je gaat steeds meer en meer positieve energie en onvoorwaardelijke liefde in je leven creëren.
Je gaat werken met de Reiki-energie, behandelingen geven bij jezelf en anderen, op afstand healen en de Reiki symbolen toepassen.
Reiki is uniek, helend op alle niveau’s, mega krachtig en bovendien ook heel leuk om te geven, te delen en te ontvangen.

Iedereen heeft het vermogen om deze natuurlijke geneeswijze en prachtige vorm van healing te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je praktijk.
Diephelende meditaties, aardeoefeningen, ademhalingstechnieken en nog heel veel meer, zal jou nog meer vertrouwen geven om als Reiki Healer te mogen werken.

Reiki I-II-III cursus najaar 2024

3 zaterdagen van 10.00-17.00 uur

Reiki I: 21 september
Reiki II: 12 oktober
Reiki III (Master): 16 november

Cursusgeld: € 450,- euro totaal voor 3 dagen (incl. btw, certificaten en syllabus)

Betaling: € 450,- contant te voldoen op 21 september

Informatie/inschrijving: zie onze website www.indaloyogacentrum.nl. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst (maximaal 10 deelnemers).

Als je graag wil deelnemen, kijk dan eerst of je alle 3 de dagen kan. Je inschrijving zie ik van harte tegemoet.

Ben je er klaar voor? Reiki is voor het Leven!

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

Lieve groet,
Jacques
Evenement / Agenda delen: