GIFT of ANANDA (Geschenk van pure Blijheid)

Oneness Noord
14-03-2024
11:30
Online thuis of op Locatie Leek (Gn)
Groningen
€ 30,-
naar draagkracht
meditatie
webinar


GIFT OF ANANDA - WE BIEDEN DEZE MAAND TWEE MOGELIJKHEDEN:

Donderdagochtend 14 maart van 11.30 -14.30u
en/of
Zondagmiddag 17 maart van 16.00 - 19.00u

Je kunt je aanmelden om mee te doen met The Gift Of Ananda. Beiden hetzelfde programma; op donderdag loopt de Zoom via Taiwan, op zondag via Europa. Enkel andere dag en ander tijdstip.
Je kunt kiezen uit ter plaatse in Leek, of online in eigen huiskamer.

Wat is dat geschenk van Ananda dan?
Wij noemen deze innerlijke staat van oorzaakloze gelukzaligheid en oorzaakloze vreugde – Ananda! Ananda is de werkelijke pure staat van elke mens.

We zijn allemaal scheppers van onze eigen werkelijkheid, en over het algemeen creëren we op een onbewuste manier, met ongewenste resultaten. We slagen er meestal maar niet in de verlangens van ons hart te verwezenlijken vanwege belemmerende programma’s, conditioneringen en beperkende overtuigingen.

Dit unieke programma brengt het schijnbaar onmogelijke in beweging. Je gaat inzien hoe onbewuste programma’s je leven beheersen en beperken. Hierdoor ontstaat als vanzelf verandering.

In deze cursus onderzoek je eerst wat jouw persoonlijke vreugde in de weg staat. In een veilige sfeer krijg je uitleg en ontstaan inzichten. Dit zal je helpen om innerlijke blokkades op te lossen, issues waar je tegenaan loopt verdwijnen soms zomaar als sneeuw in de zon. Daarna volgt een eenvoudige oefening die je voorbereidt op het ontvangen van vreugde en vrede.

Ananda betekent pure vreugde, je simpelweg gelukkig voelen. Het is een basisgevoel dat er altijd kan zijn. Het wordt niet beïnvloed door omstandigheden, wat er ook verder in je leven of in de wereld gebeurt. Met Ananda beweegt je leven als vanzelf naar harmonie en vrede, een goede gezondheid en succes.

Wil jij Ananda ontvangen?
Op donderdag 14 maart en/of zondag 17 maart is er de cursus: ‘het Geschenk van Ananda’.

•⁠ ⁠Met prachtige verdiepende teachings, gegeven door Golden Age Movement Oneness monnik Tejasaji
•⁠ ⁠Een krachtig, hart openend proces, dat zal leiden naar een staat van geluk zonder specifieke reden.

Tejasaji: “Wanneer je meedoet aan dit programma, krijg je Ananda cadeau! Elke keer dat je meedoet, zal er een schaduwkant verwijderd worden door het Grote Compassie Volle Licht, zodat je zult leven in je oorspronkelijke staat van Eenheid en Ananda.”
De staat van Ananda is een LEVEND BEWUSTZIJN, een hogere staat die harmonie in je leven brengt.

Er is een kracht die we het Grote Compassievolle Licht noemen, die in staat is je ware gelukzaligheid en vreugde te schenken. Deze kracht van het fenomeen, het Grote Compassievolle Licht, neemt steeds toe! Door de genade van het Grote Compassievolle Licht en door hele bijzondere processen wordt de Ananda jou geschonken, je hoeft het alleen maar te ontvangen!

Wanneer je het GESCHENK van Ananda ontvangt, verandert je hele wereld. Je perspectief op het leven verandert en het leven wordt veel makkelijker. Wanneer iemand van nature gelukkig is, ziet diegene de wereld anders. We kunnen dan weer genieten van onze relaties en ons lichaam is op zijn best, in zijn oorspronkelijke frequentie.

Stel je voor dat je hele wezen ‘tintelt’ van gelukzaligheid en pure blijheid? Is dat iets dat je jezelf gunt?


Praktisch:
Kostprijs is 30,- (of naar draagkracht)

Deze cursus wordt maandelijks aangeboden, er zal telkens weer een verdieping plaatsvinden van je ware staat van Ananda. Dit is een cursus voor iedereen. Iedereen is welkom.

Je kunt kiezen voor thuis online, of om naar locatie Leek te komen en ter plaatse in gezelschap de cursus te volgen (beiden gaat via ZOOM) gefaciliteerd door Marian Blom (je ontvangt het adres en/of link na betaling). Er wordt lesgegeven in het Engels maar er is een hele fijne Nederlandse vertaling. Wel graag aanmelden vóór dinsdag 12 maart 19.00 uur.

Oneness Noord richt zich voornamelijk op de 3 noordelijke provincies en is opgericht met een duidelijke visie om iedereen de kans te geven zijn oorspronkelijke staat van liefde te ervaren ...jong of oud, rijk of arm… We vinden dit heel erg belangrijk. In onze activiteiten werken we daarom het liefst met een vrije bijdrage. Omdat deze activiteit in heel Europa wordt georganiseerd, moeten we ons voor deze activiteit houden aan de afspraken die Europa gezamenlijk maakt. De kostprijs voor deelnemers in heel West-Europa om het programma te volgen is vastgesteld op 30 euro. Als dit financieel niet haalbaar is, mag je met me overleggen en kijken we samen wat wel mogelijk is. Je bent altijd welkom!

Opgave bij Marian Blom (zie link)

Gelieve je bijdrage bij voorkeur in de donatiebox te plaatsen in Leek, of de cursusbijdrage overmaken op rekening. Je mag ook vragen om een tikkie. Zodra je je aangemeld hebt, ontvang je de verdere informatie over de betaling en daarna de info hoe je moet inloggen en de bijbehorende link, of het adres om ter plaatse op locatie in Leek mee te kunnen doen. Minder weergeven
Evenement / Agenda delen: