SoulCollage, uitgebreide introductie-workshop

Catharina Janssen
16-03-2024
10:00
Atelier voor inzicht en intuïtie in Nijmegen
Gelderland
€ 45 per dagdeel
groepskorting


Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

SoulCollage® is een zachte en krachtige methode, waarin je je eigen inzichtskaarten maakt. Met een klein groepje aan een grote tafel. De workshop bestaat uit twee delen.

In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.

In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen. Dit doe je met drie of vier deelnemers. Het resultaat is vaak een verrassend inzicht waar je verder mee kan.
De kaart spreekt daardoor als het ware tegen je. Daarom is het niet belangrijk dat je kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit.

Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Je kunt een antwoord krijgen op een vraag die je al een tijd had. Je ervaart de kracht van verbeelding en intuïtie.
SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. Veel deelnemers ervaren de workshop als helend en je gaat met een tastbaar kunstwerkje naar huis.

's Middags kun je ook nog deelnemen aan de workshop over SoulCollage en doen we een reading. Kijk voor meer info om mijn website.

Ik begeleid je gedurende de hele workshop.
Voel je welkom! Groet, Catharina
Evenement / Agenda delen: