Play voorjaar – Bloemetjes & Bijtjes Feest

Play
30-03-2024
19:30
Utrecht
Utrecht
€24,50
community
muziek, zang en dans


Play voorjaarsfeest!
30 maart vieren we het einde van de donkere dagen met een groot voorjaarsfeest! Op onze Playground locatie met drie zalen tot onze beschikking :-)

We beginnen het feest met een klassieke openingsworkshop in het thema begeleid door Bart-Jan. Er zijn vervolgens een aantal verschillende zalen. DJ Nachtpapagaai zal in de danszaal om een flink feestje bouwen met ons, er is een heerlijke chill-zaal, en een zaal waar lekker gejamd mag worden (dus neem je lievelingsinstrument mee en bouw je eigen feestje :-)). Oh, en misschien nog een mooie verrassing her en der. Maar bovenal heel veel gezellige en lieve mensen!

Het thema van het feest is bloemetjes en bijtjes! Kom lekker om elkaar heen zoemen en omarm de lichtere dagen die eraan komen. Dans, flirt, wees lief, luister, lig, speel!

Nog wat speciale zaken over dit Play-voorjaarsfeest:
- Dresscode is een bloemetje of een bijtje! Dit kan subtiel (een leuke bloem in het haar, bloemenjurkje of een leuke zwart met geel gestreepte broek) maar je mag er ook echt voor gaan en verkleed komen. In ieder geval lekker in het thema: voorjaar.
- Drinken doen we gratis en alcoholvrij
- Extra leuk en lekker: we vragen je om snackjes mee te nemen in potluck-vorm, zodat er een lekker gevarieerd walhalla aan voedzaam (en onvoedzaam ;-)) eten is! Maak het zo simpel of ingewikkeld als je wil, van een reepje chocola, tot een lekkere taart of brownie, een zakkie chips of gezellig nootje. De gezonde snack doet het ook altijd goed :-)

Praktisch:
Datum: 30 maart 2024
Inloop: 19:30
Workshop: 20:00
Feestje: 21:00
Einde feestje: 2:00-ish

Let op: er zit iemand bij de deur tot 21:15 :-)

Tickets zijn te koop via Hipsy of (als het niet uitverkocht is) aan de deur.

Kosten: €24,50- (inclusief onbeperkt thee & fris).

Locatie: Playground, Kanaalweg 84A, Utrecht
(we nemen dus de buur-zaal erbij om genoeg ruimte te hebben voor alle gezelligerds)

(Gratis parkeren kan naast het gebouw):
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

OVER PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/
Evenement / Agenda delen: