Freedive vakantie: Lekker leven

Freedive
12-08-2024
17:00
Chevières
Buitenland
€505
community
retreat


Welkom bij de Freedive Vakantie - Lekker Leven!
Een week lang op een fijne vakantie vol co-creatie met een mooie club mensen.

In Noord-Frankrijk vind je het prachtige Chateau de la Noue le Coque: ons eigen kasteel met enorm landgoed voor onszelf waar we helemaal vrij kunnen bewegen. Met een groep van 50 bewuste en fijne mensen leven we samen en is er alle ruimte om te zwemmen, workshops te geven en te volgen, te spelen, te dansen, verbinden en genieten!

Wat kun je verwachten?
Deze week is een ideale mix van chillen, workshops, dansen en veel onderlinge verbinding. De organisatie zorgt voor een fijne basis met ochtendgatherings en collectieve activiteiten. De kern van de week is co-creatie: als deelnemer kun je allerlei activiteiten of workshops bedenken die je samen wil doen: misschien heb je dat thuis al bedacht of ontstaat dat in het moment. De organisatie stroomlijnt de ideeën en zo ontstaat er een mooi dynamisch programma, afgestemd op de groep. Het co-creatieve karakter van de vakantie levert altijd mooie dingen op!

En: We slapen en leven in een kasteel!!
Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden, met douches, ligbaden, een eigen zwembad, danszalen, een heel landgoed met een zwemmeer, bos en weidse weiden voor onszelf... kortom álles om een week alle ruimte te hebben voor rust en plezier!

Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-)

Dus heb je zin in verbinden, massage, tantraworkshops, vogels kijken, dansen, spelletjes spelen, zwemmen, kletsen, lekker genieten van gezond en ongezond eten, filosoferen over het leven of lekker helemaal niks doen? Ga met ons mee!

Ik ken de Play vakantie, wat is het verschil met deze Freedive vakantie?
Leuk dat je het vraagt! Het wordt georganiseerd door ongeveer dezelfde mensen en ook het concept is hetzelfde. Het verschil zit met name in de doelgroep (hier hanteren we geen leeftijdsgrens, alle volwassenen zijn welkom! En, we gaan als organisatie zelf ook wat meer workshops aanbieden door de week heen.

~~~~~~ Praktisch ~~~~~~

❯ WANNEER: maandag 12 augustus 16:00 t/m zondag 18 augustus 11:00
❯ WAAR: Chateau de la Noue le Coque bij Cheviéres, in het Noorden van Frankrijk. Ongeveer 4,5 uur rijden vanaf Utrecht
❯ VOOR WIE: Iedereen die zin heeft in een vakantie met een bewuste en speelse basis in tantra.
❯ SLAPEN: Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden. We gaan alle slaapvoorkeuren opvragen bij de deelnemers en maken dan een indeling. Het is ook heel lekker om buiten te kamperen of in je camper te slapen - dus heel leuk en fijn als je daarvoor kiest. Ook dat gaan we allemaal nog aan je vragen.
❯ ETEN Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-) Er komt nog een formulier waarop je eventuele allergieën of diëten kunt aangeven.
❯ MEER INFORMATIE over paklijsten, carpoolen, slapen etc komt in de aanloop naar de vakantie.
❯TICKETS De prijs voor deze vakantie is : €505,- Dit is voor je gehele verblijf, met alle goddelijke veganistische maaltijden, thee, sappen en snacks, zwembad en een eigen landgoed!
❯ TAAL Dit evenement wordt in het Nederlands gegeven

We vinden het fijn als deze vakantie voor zoveel mogelijk mensen tot de mogelijkheden behoort. Er zijn daarom 4 budgettickets beschikbaar voor €475,-voor mensen met een kleine portemonnee. Mail ons op info@freedivecommunity.nl met je verzoek en dan hebben we daar even contact over de mogelijkheden.

Onverhoopt je ticket verkopen?
❥ Vraag ons naar of er nog mensen op de wachtlijst staan. Mail ons op info@freedivecommunity.nl
❥ Mocht je je ticket willen annuleren dan​​ gelden de algemene voorwaarden die worden meegestuurd met het ticket. https://www.freedivecommunity.nl/algemene-voorwaarden/

★ MEER INFO
Freedive organiseert workshops, dans-avonden, feesten, retraites, meditaties en festivals voor bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Op de website vind je meer info en foto’s van de verschillende festivals en vakanties van de Freedive community.
www.freedivecommunity.nl
Evenement / Agenda delen: