Het Avontuurlijke Eiland Festival

Play
17-05-2024
18:00
De Kluut
Flevoland
€333,33
community
retreat


UITVERKOCHT <3 Je kan jezelf op de wachtlijst plaatsen! :-)

Out of the Ordinary
Het Avontuurlijke Eiland Festival!

“Slechts eens per jaar verrijst er een bijzonder en ongewoon eiland in de Nederlandse wateren. Een eiland vol verrassingen, curieuze wezens, bijzondere ontmoetingen en spannende avonturen. Dit buitengewone Eiland komt echter pas werkelijk tot leven via haar bijzondere bezoekers. Daarom verleidt dit Eiland al haar tijdelijke bewoners uit om ieders unieke kwaliteiten en grenzeloze creativiteit te schenken aan het Grote Geheel. Zo ontstaat er een onweerstaanbaar divers en overvloedig Eiland. Een Eiland zo uniek, dat wil je niet missen.”

★ HET CONCEPT
In het pinksterweekend strijken we met 51 mensen voor vier dagen neer op een heus eiland voor het ultieme co-creatie experiment. Je wordt hiervoor onderdeel van een uniek team. Met je team ga je op basis van een element of thema zelfstandig een inbreng bedenken voor tijdens het festival. Dit kan van alles zijn. Groot, klein, doorlopend, of op een bepaald moment. Iets wilds, verrassends, verstillends, speels of mysterieus.

Je wordt door ons ruim van te voren ingedeeld in een team waarmee je je creativiteit de vrije loop kan laten. Van ons krijgen jullie een thema aangereikt waar jullie mee aan de slag kunnen. We staan klaar om mee te denken en er zal afstemming zijn over alle activiteiten en mogelijkheden zodat elk team met iets moois kan komen.

Je komt voorafgaand aan het festival eens of meerdere keren samen met je team om jullie inbreng uit te werken. Hiervoor organiseren we ook een startdag waarbij we met alle teams samenkomen. Dit is het moment om jullie plannen in real life samen te kunnen uitwerken en om met alle Eilandgangers in de voorpret te stappen! Deze vindt plaats op zondagmiddag 24 maart in Utrecht. Houd deze vast vrij in je agenda :) De uitnodiging hiervoor ontvangen jullie t.z.t.

Met al deze talenten tezamen maken we van dit ultieme co-creatie experiment een werkelijk onvergetelijk weekend!

★ GODDELIJK BIO-ETEN
Gedurende het festival is alle eten en drinken inclusief. De kokkies gaan ons weer betoveren met goddelijke gezonde biologische en veganistische maaltijden.

★ SLAPEN
We slapen in 13 tenten, tipi’s, yurts en een sahara tent. Elke slaaptent is compleet ingericht en uitgerust met lage bedden, goede matrassen, dekbedden en kussens. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. In de slaaptenten is geen mogelijkheid tot koken en ook geen elektra-aansluiting.

★ PRAKTISCH
❯ WANNEER: Pinksteren 2023: van vrijdag 17 mei 17:00 tot maandag 20 mei 15:00.
Let op: je hebt rekening te houden met vaartijden: op de aankomstdag moet je er om 17:00 zijn en op de vertrekdag varen we vanaf 15:00. Omdat we op een eiland zitten is het niet mogelijk om te later te komen of eerder weg te gaan.
❯ WAAR: Je navigeert naar de haven van park Flevostrand, Strandweg 1 te Biddinghuizen. Vanaf daar gaan we per boot naar eiland De Kluut.
❯ VOOR WIE: Speelse twintigers en dertigers! Let op: er is beperkte beschikbaarheid van 40 tickets.
❯ MEER INFORMATIE: over vaartijden, paklijsten, carpoolen etc. volgt in de aanloop naar het festival.


★ TICKETS:
Regulier: € 330,-

De prijs is inclusief:
~`Drie overnachtingen in tenten
~ Lakenpakket
~ Silent disco
~ De boottocht heen & terug
~ Alle goddelijke veganistische maaltijden, thee, sappen en snacks

Voor mensen met een kleine portemonnee zijn 3 budgettickets beschikbaar voor 285 euro. Je kunt ons even mailen met je verzoek om daar aanspraak op te maken, dat kan naar eilandraad@playcommunity.nl.

Betaallink:
UITVERKOCHT <3
Via de volgende link kom je bij het aanmeldformulier. Als je die helemaal hebt ingevuld kom je uit bij een betaallink - dan is je plekje definitief.

Koop je ticket mindful :) De afgelopen jaren neemt het werk aan annuleringen vlak voor een event toe - wat het soms ingewikkeld en tijdsintensief maakt om aanpassingen te doen en plekjes in te vullen - tijd die we liever aan het evenement besteden. We verzoeken je daarom je ticket bewust aan te schaffen ♥️ Dat is ook fijn voor de teamspirit!


Onverhoopt toch je ticket willen annuleren/doorverkopen?
❥ Laat het ons even weten als je je ticket wil verkopen, en je kan ook zelf alvast iemand zoeken.
❥ Mocht je je ticket hebben doorverkocht vragen we je alle gegevens te mailen naar eilandraad@playcommunity.nl
❥ Mocht je je ticket willen annuleren dan​​ gelden de algemene voorwaarden die worden meegestuurd met het ticket. https://www.playcommunity.nl/algemene-voorwaarden/

★ MEER INFO
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. Op de website vind je meer info en foto’s van de verschillende festivals en vakanties van de PLAY community.
www.playcommunity.nl
Evenement / Agenda delen: