Ascensie en Spirituele Groei-avond

Bewustzijnscentrum Arno & Anneke
14-03-2024
19:30
Online (via Zoom)
Online
€47
ascensie
webinar


Ascensie Spirituele Groei-avond. Een bijzondere, bewustzijnsfrequentie verhogende en leuke avond!!!!

We vertellen je graag alvast iets meer over de activatie van Ashtatara die onderdeel is van deze avond. Ashtatara was de Koningin van Atlantis en haar transformerende energie wordt doorgegeven via Soul Body Fusion® Master Teacher Anneke: Voor sommigen brengen Ashtarara's energieveld en haar woorden een vloedgolf van emoties, gewaarwordingen en veranderingen teweeg. Maar we beloven je dat ook als je niets voelt, er een diepgaande verandering kan plaatsvinden. Als de activatie eenmaal gegeven is, verspreid hij zich door de menselijke matrix en bekrachtigd ieder van ons om lichtwezens te worden. Ook wordt je DNA geactiveerd zodat het meer van je licht kan bevatten.

Tijdens deze avond:

Ontvang je van Soul Body Fusion® Master Teacher Arno van Dijk een Soul Body Fusion® sessie (een deelnemer aan een vorige groepssessie zei dat hij nog nooit zo’n krachtige Soul Body Fusion® sessie had meegemaakt). Deze sessie verhoogt je bewustzijnsfrequentie en zorgt ervoor dat je lichaam op celsniveau afgestemd wordt op het hoogste licht dat het kan bevatten;
Wisselen we ervaringen uit en kun je vragen stellen;
Ontvang je, via Soul Body Fusion® Master Teacher Anneke, een activatie van Ashtatara, de Koningin van Atlantis;
Ontvang je via Soul Body Fusion® Master Teacher Arno een energetische transmissie van de Hathors. Deze krachtige lichtwezens werden al in het oude Egypte vereerd als Godin. Zij werken sinds enige jaren samen met Arno, om via hem hun codes te delen met de mensen die op zoek zijn naar spirituele groei. Hun transmissie brengt je op een diep niveau in contact met oude kennis uit je Egyptische levens en voegen daar nieuwe codes aan toe.
Een bijzondere, bewustzijnsfrequentie verhogende en leuke avond!!!!

Voor iedereen die spiritueel wil groeien
Datum: donderdagavond 14 maart of donderdagavond 18 april
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur (via Zoom)
Investering: € 47 (BTW-vrijgesteld)

Je kunt je registeren via deze link: https://urpichai.nl/ascensie-spirituele-groeiavond/

We hopen dat je donderdagavond samen met de andere deelnemers de nieuwe sprong komt maken!

Hartegroet,
Arno van Dijk & Anneke Meijer
Evenement / Agenda delen: