ecstatic BLISS met dj Atmapriya (B)

Ecstatic Dance Breda
22-03-2024
19:30
BRESS Breda
Noord-Brabant
€ 25,80
vroegboek korting
muziek, zang en dans


Welkom bij een mooie ecstatic dance met Atmapriya uit Vlaanderen. Hij brengt als dj-producer én muzikant een gevarieerde set.
Naast een unieke track selectie, creatieve looping en sampling gebruikt Atmapriya live instrumentatie met onder meer native flutes, shakers en stem om nog meer in te spelen op de sfeer in het moment en het performatieve element van muziek en dans.
Dat in combinatie met zijn warme persoonlijkheid zal uitmonden in een fijne dansreis. Dat hebben we mogen ervaren afgelopen september en het was zonder meer reden om hem opnieuw te vragen.

★DJ Atmapriya ★ is een veelzijdige dj en muzikant, de eigenaar van het platenlabel Unfinished Monkey Records, en beheert de Tribal Bass wereldwijde gemeenschap. Hij draait al bijna 20 jaar muziek in verschillende subculturen onder de aliassen dustrickx, Atmapriya en Hentopan. Op dit moment staat hij vooral bekend als een dj voor ecstatic dans met een progressieve stijl, en als de perfecte "feeststarter" voor psytrance evenementen met een krachtige opbouw van futuristic downtempo tot old school uptempo.
Tegenwoordig voegt hij ook live akoestische instrumenten toe aan zijn dj-sets en werkt hij aan diverse projecten als producer en samenwerkingspartner. Zijn doel is om een gevoel van "tijdloosheid en plaatsloosheid" over te brengen door het publiek te verbinden met hun universele menselijkheid en tribale afkomst, met een mix van culturen en een wilde combinatie van traditionele vibes en de meest hedendaagse muziek.
Atmapriya stond aan de basis van EDEN België* en heeft onder die vlag menig event gefaciliteerd in Antwerpen. * Ecstatic Dance Evolution Network is een wereldwijd netwerk van bijeenkomsten voor vrije dans die de ervaring van vrijheid, vrede, eenheid en vreugde versterken.
Evenement / Agenda delen: