Workshop Meestermiddag

Lara | Helend Licht
07-04-2024
13:00
de Heesterpoort Groningen
Groningen
€49
healing
workshop


Meestermiddag

In deze training ga je werken met de Meester energie. Het medium Sylvia Damar zal deze middag begeleiden in het contact leggen met jouw Gids en Meester en leer je zelf de krachtige en mooie energie te gebruiken van jouw Gids/Meester. Iedereen die al eerder een Gidsen workshop bij mij heeft gevolgd, die begeleid werd door Sylvia, is van harte welkom!

Maar, als jij van jezelf weet dat je een Gids bij je hebt, zonder de workshop gevolgd te hebben, dan kan je hier ook aan meedoen. Indien je nog niet weet wie je Gids is, dan kun je beter eerst de "Ontmoet je Gids" dag boeken. Klik dan eerst op dit evenement in het overzicht voor meer info.

Het lijkt ons fijn je te mogen ontmoeten.

Er zijn meerdere personen die deze workshop vaker gevolgd hebben en geven aan dat het niet verveelt en steeds opnieuw een kadootje is. Een heerlijke energie boost! Niet alleen ga je de liefdes- en krachtenergie voelen van je Gids en Meester, maar krijg je ook nog eens een behandeling op maat. In wat jij op dat moment ECHT nodig hebt!

Kosten en locatie
€ 49,00 (incl. btw en niet vergoedbaar) en het tijdstip is van 13.00 tot ca. 15.30 uur (afhankelijk van de groepsgrootte). Het maximum staat op 10 personen (minimum is 8). Locatie is in Groningen.

Hart groet Lara
Evenement / Agenda delen: