Gratis vrouwencirkel

Sound of your Soul
06-03-2024
19:00
Goirle
Noord-Brabant
gratis
gratis
ceremonie
community


Ik nodig je namens Lands of the Setting Sun (LotSS) uit om kennis te komen maken!
LotSS is een jaartraining, een mysterieschool. We vieren de Keltische maan en zonfeesten, we leven met het ritme van de natuur, met de seizoenen mee en vertalen die seizoenen naar onszelf. Zo zaaien we bijvoorbeeld plannetjes in de lente, oogsten we in de zomer en keren we naar binnen in de herfst.
En dit doen we samen. In een grote community van vrouwen die je spiegelen, steunen en dragen. Waar je mag thuiskomen in jezelf.
Door het jaar heen volg je in je eigen ritme teachings over oa lichaamswerk, spiritwerk, voorouders, schaduwwerk, energiewerk, rituelen en ceremonies.
EĆ©n van de dingen waar je bij aanmelding van de jaartraining voor kunt kiezen, is deelnemen aan een regionale vrouwencirkel waarbij je 8 keer in het jaar samen komt met een vast groep vrouwen en samen het jaarwiel doorloopt.
Dit jaar ga ik deze 8 cirkels hosten voor Brabantse vrouwen die zich aanmelden bij LotSS. Wil je een keer ervaren wat de kracht is van een vrouwencirkel? Ben je nieuwsgierig naar LotSS? Heb je vragen of wil je ervaringen horen? Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor de gratis vrouwencirkel.
Afgelopen jaar heb ik ervaren hoe magisch het kan zijn als vrouwen bij elkaar komen in een vrouwencirkel. Ik heb me gedragen gevoeld en heb heel veel zin om dit jaar zelf een cirkel te gaan hosten. Ik hou van die live verbinding, je herkennen in de verhalen van anderen, elkaar zien in de puurste vorm. Voorbij de maskers, maar gewoon zijn zoals je bent. Omdat dat al prachtig is. Zakken in ons lijf en ons herinneren dat de wijsheid al aanwezig is in iedereen. Daar op leren vertrouwen is een lange weg geweest die ik af heb gelegd en waarvan ik hoop dat iedereen zijn eigen pad en wijsheid mag gaan ervaren in de cirkel. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Datum: 6 maart
Tijd: 19.00 - 22.00
Locatie: de Zenhoeve in Poppel (paar meter over de grens bij Goirle)
Aanmelden: info@soundofyoursoul.nl
Kosten: gratis
Meer info over LotSS: www.landsofthesettingsun.nl
Evenement / Agenda delen: