Magnified Healing Viering

Dancing Cloud Steggerda
06-04-2024
14:15
Dorpshuis Ien& Mien, Goutum
Friesland
€20,00
healing
meditatie


Magnified Healing Viering®

Zaterdag 6 april 2024
14.30 – 17.00 (14.15 uur aanwezig zijn)
Dorpshuis Ien & Mien
Buorren13A, 9084BB Goutum, bij Leeuwarden

Ervaar de Goddelijke energieën en ervaar de beoefening van alle fasen van het Magnified Healing proces. Gebruikmakend van onze lichamen om een structuur te worden, een Tempel of Raster van Healing wordt gevormd dat op zijn plaats blijft en ook met ieder van ons meegaat en door de hele wereld wordt uitgestraald, moge deze energieën alle harten raken van iedereen.

Voor iedereen die de Magnified Healing energie wil ervaren, zal er deze middag in ceremoniële zetting verschillende aspecten van dit healingssysteem aan bod komen.
O.a.: ♥ Kwan Yin
♥ waar en hoe behandelingen gegeven worden
♥ Mogelijkheid om behandeling te ontvangen en om actief mee te doen:
♥ Afstandsbehandeling, healing Moederaarde
♥ Elkaar erkennen
♥ Kwan Yin dans

Gezamenlijk vindt de afsluiting plaats met klank. Voor de afstandshealing graag muziekinstrumenten meenemen zoals rainstick, belletjes etc. Ook kunnen er dingen worden mee genomen voor op het altaar ter bekrachtiging b.v. edelstenen, foto’s etc.

De Magnified Healing Viering wordt georganiseerd door Dancing Cloud Steggerda en Karin Green Willow Scheepstra. Zij worden daarbij ondersteund door een aantal andere Magnified Healing masters. Zij zijn te herkennen aan hun witte kleding. Wit samen met lavendel zijn de kleuren die verbonden zijn met Kwan Yin en de Magnified Healing
energie.
Bijdrage voor de Viering: € 20 euro

Graag van te voren aanmelden bij:
Dancing Cloud Steggerda
info@dancingcloud.nl www.dancingcloud.nl WhatsApp +31 6 25258434

Evenement / Agenda delen: