Jaartraining Tantra voor Vrouwen 2025

Lieneke Postema
18-01-2025
10:30
Deventer Yogica
Overijssel
€ 1395,00
healing
workshop


Jaartraining Tantra voor Vrouwen 2025

Op 18 januari start de Jaartraining Tantra voor Vrouwen. Een jaar op reis om Tantra te ontdekken en te verdiepen. Ontdek wat tantra voor jou kan betekenen om het leven met meer plezier, compassie en sensualiteit te leven.

Ik neem je mee op reis om je opnieuw te verbinden met je vrouwelijke energie. In deze jaartraining maak je weer verbinding met jouw bron, jouw lijf, jouw ziel. Je leert met aandacht en compassie naar jezelf te kijken en vanuit die volledige zelfliefde bewegingen maken naar buiten.

Na deze jaartraining ben je weer in contact met de drie vuren in jou: het vuur van de passie, het vuur van compassie en het innerlijke licht.
In de veiligheid van een vrouwencirkel herinner je weer de sterke onderlinge band van vrouwen waar ruimte is voor groei, contact maken met de shakti energie (vrouwelijke energie) en je kundalini energie (levensenergie). Het samenzijn met vrouwen kan van alles oproepen; diepe vreugde en liefde, maar ook ongemak en pijn. De training biedt ruimte om dit te onderzoeken en je wordt uitgenodigd om dit te ervaren en daar bij te blijven.

Per maand een thema met daarbij horende thuisopdrachten:
Ontmoeten en Verbinden
Geven en Ontvangen
Grenzen en wensen
Overgave en Ontspannen
Overvloed en Extase
Spelen en Ontdekken
Rituelen en Rite de passage
Massage en Helende aanrakingen
Stilte en balans
Integratie

Totaal 10 zaterdagen. Data: 18 januari, 22 februari, 15 maart, 12 april, 17 mei, 21 juni, 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december 2025

Bijdrage voor dit jaar is € 1395,00. Inclusief lunch en prachtig werkboek.
Bij inschrijving is de eerste aanbetaling € 350,00 Resterend bedrag kan eind 2024 of in 2025 worden betaald. Gespreide betaling mogelijk.

Voor meer info: info@lienekepostema.nl

Aanmelden via Hipsy (eerste aanbetaling)
https://hipsy.nl/event/45224-jaartraining-tantra-voor-vrouwen-2025
Evenement / Agenda delen: