Kaiyann Isa, Lichttaal readings

Centrum MAIA
09-05-2024
19:00
Nistelrode
Noord-Brabant
€ 19,00
ascensie
healing


Een avond met Kaiyann is verbinden, delen en ontvangen waarbij jij centraal staat.

Het is Kaiyanns passie om anderen bij te staan in het leren dansen met het Leven. Twee sleutelwoorden in haar manier van werken zijn Authenticiteit en Vrijheid! Ze begeleidt haar cliënten in het proces van herverbinding met hun Ware Zelf op hun eigen unieke manier, zodat ze zich kunnen herinneren wie ze in essentie werkelijk zijn en dat kunnen belichamen!

Tijdens deze avond laat ze jou ervaren, middels een mini reading, wat lichttaal is en hoe dat je leven kan verrijken. In afstemming met jouw unieke zielen frequentie zal Kaiyann via haar lichttaal visioenen ontvangen die ze voor jou vertaalt in een waardevolle boodschap. Het bijzondere van het ontvangen van deze readings in groepsverband is dat je ervaart hoe verschillend lichttaal kan klinken en voelen. Hoewel de boodschappen persoonlijk zijn is gebleken dat er meestal in iedere reading een kadootje zit voor iedereen.

Wie Kaiyann kent weet dat deze sessies met lichttaal op een prachtige en liefdevolle wijze gebracht worden die je raken in je hart. Deelnemers omschrijven deze ervaring vaak als "thuis komen"...

Per avond is er ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Wil je er graag bij zijn, reserveer dan een plaatsje via onze webshop.


Kijk voor actuele data op onze website
Tijd: 19.00-22.15 uur
Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5 Nistelrode
https://www.centrummaia.nl/shop/spirituele-avond-met-kaiyann-isa/
Evenement / Agenda delen: