workshop opstellingen nog ruimte voor 1 vraagsteller -za 30/3 – 10:00 t/m 13:00 uur

IFSO-opstellingen - Irma
30-03-2024
10:00
Alkmaar
Noord-Holland
€25,00/ €85,00
workshop


Zaterdag 30 maart 2024 10:00 tot 13:00 uur 

De lente is een seizoen van vernieuwing en een nieuw begin van de vrije en bevrijde geest die in ons allen leeft. Zonder angst slaat ze nieuwe wegen in, nieuwe wegen in die energie geven!

Juist nu is het de tijd om blokkades, belemmeringen of hindernissen die je ervaart te overwinnen. De lente is een seizoen van vernieuwing en een nieuw begin.

Er kunnen blokkades zijn waar je steeds weer tegenaan loopt in het leven. Hardnekkige patronen, bepaalde relaties die op je pad komen, te veel verantwoordelijkheid die je op je schouders neemt, je constant schuldig voelen, moeilijk te doorbreken verslavingen, het gevoel dat je niet voluit kunt leven. Ze kunnen een grotere oorzaak hebben dan je in eerste instantie zou denken. Als je hebt geleerd naar binnen te kijken, weet je dat patronen valkuilen zijn, dat je op een bepaalde manier reageert een blindenvlek waar je steeds maar weer in terecht lijkt te komen, dan kan het zijn dat die hardnekkige patroon niet van jou is, maar terug te voeren is naar je systeem van herkomst. Voorouders spelen vaak een grotere rol in ons leven dan we beseffen.

Vooraf aanmelden in verband met de groepsgrootte van max. 9 personen
• Thema inbreng: € 85,-
• *Representant: € 20,-

Als representant breng je niet zelf een thema in maar sta je in een rol voor een vraagsteller. 
Let op: de workshop vindt doorgang bij minimaal 2 thema/vraagstellingen. De maximale groepsgrootte is 10 personen
Evenement / Agenda delen: