Foto, sieraad, voorwerp lezen door transmedium Kitty de Bruyn

Annie Fens
06-03-2024
20:00
De Ruif in Wagenberg
Noord-Brabant
€ 15,00
Uncategorized


Foto, sieraad, voorwerp lezen door transmedium Kitty de Bruyn tijdens de Spirituele Avond op woensdagavond 6 maart 2024 in Restaurant De Ruif in Wagenberg van 20:00 uur tot ongeveer 22:30 uur.
Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om: vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan overleden personen, vragen te beantwoorden over mensen uit uw omgeving, vragen te beantwoorden over uw toekomst, vragen te beantwoorden over wat u maar wilt weten. Zij werkt die avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto, sieraad of voorwerp van een dierbare overledene of een levend persoon (dan aub. wel eerst toestemming vragen).
Meenemen: een foto, sieraad of een voorwerp (van een dierbare overledene of een levend persoon maar dan aub. wel eerst toestemming vragen).
Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond omdat het een besloten bijeenkomst is, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!
Aanmelden via annie.shiva@gmail.com of 06-53776005
U bent van harte welkom!
Locatie : Restaurant De Ruif, Brouwerijstraat 57, 4845 CM in Wagenberg
Datum : woensdag 6 maart 2024
Tijd : 20:00u. tot 22:30u., de zaal is geopend vanaf 19:30u. (pauze + 21:10u.)
Entree : € 15,00 contant aan de kassa (besloten avond, a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)
Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail info@anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
(Het is een besloten avond en iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” vanuit "gene zijde". Het medium zal zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten. Men geeft indrukken door).

Evenement / Agenda delen: