bezinningsbijeenkomst: Eureka! ik heb, weet en ben het!

Rozenkruis Hilversum
20-02-2024
20:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€ 0,0
Uncategorized


Eureka! ik heb, weet en ben het! Hoe komen we door inzicht tot verzoening?

Eureka betekent letterlijk: ‘Ik heb het’. Eureka is een aha-moment, een moment waarop inzicht doorbreekt. Inzicht maakt onderscheid maar veroordeelt niet.

Eureka. Ik weet het! Weten is een stap naar verzoening. Als je weet dat alles, ook het kleinste, een onderdeel is van de grote schepping, dan ervaar je de eenheid met alles.

Eureka! Ik ben het! Alles wat er is bestaat bij de gratie van liefde. Liefde is de kernkracht van alles. Bezin je daarop en laat je daarbij leiden door je eigen inzicht. Dan zal liefde je naar verzoening leiden.

Eureka kan een inzichtgevend en beslissend moment zijn in je leven. Wil je je hier dieper bij stilstaan, kom dan naar de bezinning.

We nodigen je van harte uit op deze bezinning. Je wordt verzocht zo mogelijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Meer informatie over deze bezinningsbijeenkomst vindt je op de website www.rozenkruis.nl/hilversum en https://www.facebook.com/SchoolvanhetRozenkruisHilversum/

Toegang vrij, inloop vanaf 19.45 uur, adres: Koninginneweg 41 Hilversum. Meer informatie zie: www.rozenkruis.nl/hilversum of 023-5186185
Evenement / Agenda delen: