Bronreis voor vrouwen naar de algarve

yvonne en srivalli
15-03-2024
10:00
algarve portugal
Buitenland
€1250,--
reizen
retreat


BRON REIS VOOR VROUWEN OP MAGISCHE PLEK IN DE ALGARVE.
Her-bronnen, zon, zee en wel tevree Zijn met al wat Is.
Van Vrijdag 15 - zaterdag 23 maart 2024
(W/M)eer contact maken met de Bron in jou, de bron die jij bent! Zoveel gemakkelijker als je uit je dagelijkse ritme stapt. En op een prachtige krachtige plek beland waar het zonnetje heerlijk schijnt en het in maart al gemiddeld zo'n 21 graden telt. De magie van Gaia haar werk laat doen. Zodat je lekker kunt zakken in Zijn. Ont-spannen, Herbronnen, los laten wat niet meer dient. Ont-dekken. Zelfliefde toelaten. Genieten van het Zijn op je eigen fijne plek in de zon bij het zwembad, de magische kust, het strand, de dolfijnen! Oeroude cultusplekken.Pittoreske stadjes. Het AL-EEN ervaren met dat wat is.
Wandelen, spelen, helen, lachen, dansen, zingen ( huilen mag er ook zijn)
Of luieren, een boek lezen en verder niet al te veel....kortom volop genieten!
De dag beginnen met yoga, qi gong of lekker uitslapen en eindigen met meditatie of nie... wat jij wilt.
Op de vrije dagen bijvoorbeeld een helingsavondje, een mantra avond, lekker dansen, lachyoga, een verdiepend spel of een cacaoceremonie... Samen gezond en vegetarisch koken en erop uit...
Zondag of maandag bijv. langs de waanzinnig mooie kust wandelen en strandjes ontdekken..kortom in Ooooo ZIJN.
Donderdag de lente equinox vieren, bijvoorbeeld op een oude cultusplek en je diep verbonden voelen met de priesteressen van wel eer
En een dagje vrolijk en blij dolfijnen spotten & varen langs kustlijn
De andere dagen vrij, of co-creeëren, we hebben tips genoeg, voor elk wat wils...
Een stadje, een kasteel, natuur of historie, we love it all.
Extra mogelijkheden: Reiki inwijdingen, massages, coaching, stem analyse, yoga therapie.
Je verblijft, met gelijkgestemde zusters, is in een luxe villa, met tuin, terrassen, balcon en zwembad op loopafstand vh stadje en het strand. Je vlucht en transfer in Portugal worden geregeld. Beschikking over een auto als je wilt, samen koken of om de beurt...
Twee persoonskamers, met eigen bedden en badkamers of voor een extra bijdrage kun je ook een ruime kamer voor jezelf krijgen. Incl. Elke dag yoga/meditatie, 3 begeleidde uitstapjes met ritueel en terras, professionele begeleiding.
Alles wordt voor je geregeld voor €1250,00 met korting van €100,00 als je voor 1 februari ( imbolc) beslist. Incl. Een chakra-rapport bij opgave en nog één om te vergelijken bij thuiskomst.
Het enige wat van jou word verwacht is een commitment om je authentieke Zelf te durven zijn, met compassie voor jezelf en de ander.
Informeer...bij Srivalli Veltjen of Yvonne Coppens, zij zorgen voor de bedding van deze onvergetelijke reis.
Yvonne Coppens heeft meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek tussen de verbanden van lichaam, denken en leven...o.a dmv yoga en de Germaanse geneeskunde en organiseerde ook zeilreizen met speel & heel workshops.
SRIVALLI heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen dmv allerlei soorten healing, meditatie en dru yoga en heeft sinds 2018 ook spirituele reizen georganiseerd, naar het lauwersmeer gebied, Egypte, Spanje en Portugal via Centrum de Anch- bronvanlevensenergie.
Beiden Zijn/werken, vanuit de flow van het moment, in hun hartconnectie in verbinding met elkaar en met de bron.
En jij....bent van harte welkom!
Evenement / Agenda delen: