Een Onvergetelijke Innerlijke Reis naar Egypte

Welcome Home
11-03-2024
11:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Limburg
€1166
last-minute korting
reizen
retreat


Uren stil zijn in de woestijn, zwemmen tussen koraalriffen en met prachtige vissen, een wandeltocht in de bergen, overnachten bij Bedoeïenen… en nog veel meer!

Wij, DJ en Chantal, hebben begin dit jaar een hele mooie reis gemaakt in Egypte. Het was zó waardevol, verhelderend en diepgaand! Wil je dit ook ervaren? Dat kan! We hebben tijdens onze reis gevoeld hoe waardevol dit is om te delen met een intieme groep mensen. Want delen = vermenigvuldigen. Met z’n twee konden we al de stilte, de natuur en ons wezen zó groots ervaren…Kun je nagaan als we in deze krachtige omgeving met een intieme groep Zijn…Ongelofelijk! En wauw, wij voelen hier zo veel vreugde en blijdschap bij!

Dus…We nemen je graag mee! En al heel snel want we worden geroepen om er weer heen te gaan. Met jou als je dit voelt. We hebben besloten om van maandag 11 tot en met maandag 18 maart een reis te faciliteren. Ga je mee op deze hele bijzondere reis naar de Sinaï woestijn? Het is een prachtig ongerept deel in Egypte. Met veel bergen, krachtplekken, de zee, woestijn, mooie mensen en vrij van de toeristische paden.

We reizen naar een aantal magische plekken waar de energie onmetelijk hoog is en de Stilte oorverdovend aanwezig is. En dit ga je bovenal ervaren met een prachtige groep medereizigers waarmee je samen de diepte in gaat. De reis wordt zorgvuldig en met heel veel liefde en plezier gefaciliteerd door DJ en Chantal.

“We zijn zelf net terug uit Egypte en hebben gevoeld deze reis heel graag te willen delen. Zorgvuldig hebben we een programma samengesteld. We nemen je mee naar unieke plekken en gaan een aantal krachtige (Cacao)Ceremonies doen. Onze intentie is om een Reis diep in onszelf te maken. En dan zijn de woestijn én de bergen én de zee én het nomadische leven van de Bedoeïenen, die nog zo dichtbij hun ware natuur staan, een ideale omgeving.”

Over het slapen bij de Bedoeïenen, de inheemse bevolking van Sinaï: De Bedoeïen-families leven buiten en dichtbij de natuur. Het zijn warme, liefdevolle en open mensen. Het is heel waardevol en leerzaam om ze te ontmoeten en met ze te zijn. De accommodaties zijn eenvoudig, maar zijn van alle gemakken voor zien. Deze families leven als duizenden jaren in de woestijn. Je kunt van ze leren hoe je weer back to basic kan leven én (juist daardoor) super gelukkig kunt zijn.

Startpunt: Welcome Home, Baexem.

We starten maandag 11 maart bij Welcome Home vanaf 11.00 uur. We lunchen samen, leren elkaar kennen en zetten een intentie en hartsverlangen voor deze Reis. Van hieruit vertrekken we samen naar het vliegveld in Dusseldorf. We vliegen rechtstreeks in zo’n 4,5 uur naar Sharm-El-Sheikh, waar we rond 23.00 uur aankomen. Daar worden we opgepikt en midden in de nacht reizen we meteen nog zo’n 1,5 uur de woestijn in naar onze eerste overnachtingsplek!

En dan…Plof….waan je je in één keer in een totaal andere omgeving die super voedend is voor je Wezen en al je zintuigen. Het is warm, de sterrenhemel is kraakhelder, de Stilte is immens groots aanwezig…

De (Innerlijke) Reis kan beginnen!

De reis die vooral in het teken staat om van binnen naar buiten toe reizen. Over Wedergeboorte en Jezelf opnieuw ont-moeten. Realiseren hoe groots je werkelijk bent en dat je vanuit daar helderheid creëert, waar je na deze reis naartoe mag bewegen.

Wat is jouw Unieke en Natuurlijke pad?

De reis wordt gefaciliteerd om die diepere Calling te beantwoorden. DJ en Chantal spelen hier een belangrijke en tegelijkertijd een bescheiden rol in. Want alles is al in jezelf aanwezig. Deze reis, de woestijn, de zee, de bergen en de Bedoeïen zijn er om jou te ondersteunen in jouw unieke proces.

Praktisch:

We starten maandag 11 maart bij Welcome Home vanaf 11.00 uur. We lunchen samen, leren elkaar kennen en zetten een intentie en hartsverlangen voor deze Reis. Van hieruit vertrekken we samen naar het vliegveld in Dusseldorf.
Als je met de auto naar Baexem komt kan deze bij ons blijven staan.
We vliegen Maandag 18 maart rond 12.15 uur terug vanuit Egypte en we verwachten rond 18.00 uur weer in Baexem te zijn.
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen zelf langer in Egypte te verblijven.
Omdat we in Egypte met cash betalen vragen we je naast het deelname bedrag, 5o0 euro van deze reis contant te betalen bij aanvang. Daar betalen we o.a. vervoer, maaltijden, accommodaties en gidsen van.
De totale prijs is de 666 + 500(cash). Dit is inclusief vervoer heen en terug van het vliegveld, vervoer in Egypte, alle maaltijden, accomodaties, fees, btw, gidsen, onze begeleiding. Oftewel de gehele reis all-inclusive.
De prijs is nog wel exclusief vliegtickets, deze dien je zelf te boeken in afstemming met ons. Wij willen ook met alle liefde het vliegticket voor je boeken en houden de prijzen ook regelmatig in de gaten. De prijzen fluctueren nog al en de ticketprijs voor een retour ligt tussen de 200 en 450 euro.
Weer: Het is zonnig en droog. Overdag is het tussen de 20 en 30 graden en in de nacht tussen de 10 en 20.
Meenemen: Een meeneem-lijst sturen
Evenement / Agenda delen: