Lezing: Het Kennisboek

Marjolein Slikkerveer
22-02-2024
10:30
Assen
Drenthe
€0
gratis
ascensie


Lieve vrienden,

De mensheid en zijn Planeet, die veel van zijn kwaliteiten heeft verloren, wordt hersteld. Gebeurtenissen die zijn/worden ervaren, zullen de mensheid verenigen in een Totaliteit, die haar het bewustzijn van Waarheid zal verwerven. Het doel is ons te begeleiden naar de volgende fase in onze evolutie.

In Het Kennis Boek is een Synthese van alle Heilige Boeken en het Onbekende (energie uit de omega-dimensie) samengevoegd als een Frequentie Totaliteit. Het Kennis Boek is het Enkelvoudige GidsBoek van de 19e Dimensie. Tegelijkertijd is het het Boek van UNIFICATIE. Het Kennis Boek is een OMEGA Boek dat de Mensheid prepareert voor de Uitgang, voor Dimensies die wij nog Niet Kennen.
Dit Boek zal het ALFA Ingang – OMEGA Uitgang Programma op ons Toepassen, door zijn Speciale Techniek.
Bijzonder is deze gebruikte Techniek op de letters in dit boek. De Hoge frequentie gaat met de tijd mee en zorgt ervoor dat iedere lezer informatie ontvangt voor zijn/haar bewustzijnsniveau. Het boek leest de lezer. Zo worden we naar diepere lagen in onszelf geleid. We vinden 'De zuivere mens in onszelf', zoals Het Kennis Boek het noemt.
En hier raken we het wezenlijke van Het Kennis Boek. Dit spoort aan tot Unificatie, vrede en vriendschap, waarna we door de Lichtpoort van Omega kunnen gaan.

In deze bijeenkomst wordt uitgelegd hoe het boek je een impuls geeft naar innerlijke verdieping.
Je gaat beseffen hoe bijzonder de tijd is waarin we nu leven.. Wat geeft het kennisboek jou en jouw omgeving.

U bent van harte welkom.

Aanmelden kan via 06 250 25 275
De Lezing kan ook bij u thuis gegeven worden.
Evenement / Agenda delen: