Geinspireerde wandelingen in Reestdal IJhorst

Medium Creatief Creatief Centrum de Witte Arend
12-06-2024
10:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
€15
nieuwe-aarde


Het mooie weer komt er weer aan. Nu het inmiddels weer wat langer licht is, en de natuur binnenkort zal ontwaken organiseert dit centrum geïnspireerde wandelingen vanaf de maand maart 2024 in het natuur gebied de Reestdal nabij IJhorst.
Het zijn meditatieve stilte wandelingen op de woensdagen.

Fysiek zintuigen gaan op scherp tijdens deze wandelingen. Maar net als het ontluiken van de natuur worden ook andere zintuigen dan je fysieke zintuigen uit de sluimer stand gehaald.
Dat is wat Moeder aarde doet als je de stilte in jezelf volgt tijdens zo’n wandeling. Vaak ontstaan er dan spontane ingevingen of waarnemingen.

Soms gaan we in stilte op pad met een muziek instrument als de sjamanen drum, fluit, ratel, of met een ander instrument. We zoeken dan in stilte een mooie plek in de natuur uit om voor Moeder Aarde, en de mensheid te zingen en te bidden.

Ik kan je verzekeren dat Moeder aarde alles oppakt en ze het bewustzijn van mensen hard nodig heeft die in stilte kunnen creëren op een natuurlijke wijze. Als je bewust kijkt en luistert tijdens zulke moment ga je letterlijk zien dat de natuur reageert op onze trillingen d.m.v. instrumenten en gebed en jou intentie.

Na afloop drinken we met elkaar een bak thee/koffie met wat lekkers er bij, en worden ervaringen op ontspannen wijze gedeeld.

Praktische informatie:
Tijd: 10.00 t/m 14.00 uur

Investering: €15 – inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Max aantal deelnemers: 6 personen

Note: Lunch voor tussen de middag is niet inbegrepen


Evenement / Agenda delen: