Akashic Leadership Programma

Cindy Lobo
23-02-2024
10:30
Namaste, Hoogstraten
Vlaanderen
€825
ascensie
workshop


In deze unieke training maken we een diepe verbinding met de inzichten, wijsheid en frequenties van het Akasha-Veld. Deze dimensie draagt alle informatie van alle ervaringen van alle zielen door tijd en ruimte heen. Het is in verbinding met deze 'levensbibliotheek' en dus met jouw (ziels)ervaringen, keuzes, verantwoordelijkheden en bezieling dat je leert leiden in afstemming met het Veld.

Dit programma bereid je voor om een paradigmashift te maken omdat je gaat leiden in afstemming met de oerwijsheid van het Akasha-Veld. In verbinding met jezelf, je volledige potentieel, en afgestemd op harmonie en balans.

In dit programma til je jouw leiderschap naar een totaal andere vibratie. Jouw intuïtief leiderschap gaat hiermee naar next-level. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

-Het Akasha-Veld: Kennis, toegang en vaardigheden om in het Akasha-Veld te navigeren en te werken. Verdere ontwikkeling van jouw intuïtieve vermogens.
-Leiderschap vanuit het Akasha-Veld: onderzoek verschillende aspecten en ontvang inzichten rondom jouw Leiderschap vanuit het Veld. Ervaar hoe ervaringen op zielsniveau uit het verleden leiden tot wijsheid in de toekomst en een verschuiving van jouw bewustzijn bewerkstelligen.
-Het Akasha-Veld in de praktijk: leer werken met het Veld voor organisaties, bedrijven, en andere mensen. Werken in afstemming met de oerwijsheid van het Veld.

Het Akashic Leadership programma bestaat uit:

2 live workshop dagen 'Deep-dive'
1 online Q&A sessie
1 afsluitende workshop sessie voor integratie & verdere verdieping
2 Guided Akasha Discovery Journeys (audio)

Investering: €825,- (ex BTW)

VIP Verdiepingsoptie om toe te voegen aan de training:

1:1 Akasha Soul Reading, Healing & Begeleiding
Investering: €1190,- (ex BTW)

Voel jij je geroepen als leider om deze paradigmashift te maken? Je leiderschap in te zetten vanuit je volledige potentieel en de oerwijsheid van het Veld? Schrijf je dan in voor dit unieke programma.
Evenement / Agenda delen: