Mediteren en bijdragen aan een betere wereld.

Share Nederland
25-02-2024
15:30
Spiritueel Centrum De Roos, Amsterdam; balkonzaal II, aanvang 15.30
Noord-Holland
€0
meditatie
workshop


Workshop Transmissie-meditatie
Een groepsmeditatie die helpt spirituele energieën in de wereld te verankeren, zodat de nodige transformatie kan plaatsvinden. Een krachtige manier om je spiritueel te ontwikkelen. Sluit je (vrijblijvend) aan bij een wereldwijd netwerk van licht.
Vanuit de spirituele gebieden gaan deze energieën op wetenschappelijke wijze door de energiecentra (chakra's) van de deelnemers en vervolgens naar waar ze op dat moment het meest nodig zijn in de wereld. Het is veilig, uiterst krachtig en verenigbaar met elke spirituele beoefening of religieuze achtergrond.
In deze tijd van crisis en in deze astrologische overgangsfase van het Vissen- naar het Watermantijdperk, stromen grote spirituele energieën voortdurend onze planeet binnen en tijdens Transmissie-meditatie worden deze als het ware 'omlaag gebracht'. Zo kunnen ze gemakkelijker opgenomen en gehanteerd worden in de wereld en niet 'afketsen'.

In 1974 introduceerde de in Schotland geboren kunstschilder, esotericus en auteur Benjamin Creme (1922-2016) deze meditatie die nu over de hele wereld wordt beoefend.

De workshop bestaat uit een korte introductie van ca. 30 min. waarna ruimte is voor vragen en vervolgens een half uur meditatie.
Evenement / Agenda delen: