Inner Polarity – Star Sapphire male-female Energywork – 3 days

Amar Leela
01-03-2024
10:00
Den Haag
Zuid-Holland
€350
vroegboek korting
healing
meditatie


Ieder van ons is geboren uit de ontmoeting van twee tegenpolen – beide op een biologisch niveau in de vereniging tussen chromosomen van vader en moeder, en op energetisch niveau door de interactie tussen onze mannelijke en vrouwelijke kant.
Het hele bestaan drukt zich uit door polariteiten: dag en nacht, leven en dood, en oneindig veel anderen; hun spontane afwisseling creëert continu een evenwicht, en regeneratie.
Helaas zijn we dit complementaire ritme tussen de mannelijke en vrouwelijke componenten in onszelf kwijtgeraakt. Vaak identificeert de geest zich met de ene kant, ten koste van de andere, waardoor een reeks problemen zich openbaren, en snel tot stress en spanning leiden.

👉 In deze workshop, d.m.v. elementen van de Star Sapphire-methode, dans en speelsheid, bewustwordingsoefeningen en geleide meditatie, ga je meer ontdekken over je interne relatie, en vergroten we de kwaliteit en ruimte van aanwezigheid, die vanzelf onze gezondheid voedt".

☯️ WAT IS STAR SAPPHIRE man-vrouw ENERGIEWERK?

• Het is een heldere visie ontwikkelen van je eigen mannelijke en vrouwelijke kant.
• Het is het opmerken dat een van hen dominant is, dat wil zeggen, het heeft meer macht dan de andere, en meer vermogen om te kiezen hoe het leven verloopt.
• Het is een begrip vormen van de omstandigheden waaronder de tweede partij per ongeluk zwakker werd.
• Het is een duidelijkheid krijgen, over hoe een evenwichtige kwaliteit en wederzijds respect tussen beide kanten kan worden hersteld.
Hoewel dit het resultaat is van Star Sapphire Energiewerk, zijn ze eigenlijk een bijproduct van iets anders, wat ‘aanwezigheid’ (presence) kan worden genoemd.
Een andere naam voor aanwezigheid is “bewustzijn” of “essentie”.
— er zijn veel namen voor een subtiele kwaliteit die voortkomt uit de spirituele kern van een mens. Beide delen van jou hebben dezelfde “aanwezigheid”, maar ze drukken het op tegengestelde manieren uit.
Ons hoofd houdt niet van tegenstellingen, waardoor oppositie soms behandeld wordt als iets dat moet worden afgewezen, in plaats van iets wat moet worden geïntegreerd.
Door meditatie leren we de natuurlijke tegenstelling van onze twee kanten te accepteren.
We leren inzien dat ze tegengestelde belangen hebben. We leren vertrouwen op het ritme waarin ze naar buiten komen, de een na de ander.
Het is precies zoals ademen: inademen en uitademen.


◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐◐


◐ The facilitator:

AMAR LEELA
was one of the founders and conductors of the Osho Ki6 Meditation Center in Venice Lido for ten years. Now she is involved in the expansion of the meditaton centre "Centro del Cerchio" in Ravenna. She leads groups and training in Osho Neo Reiki, Empathic Communication and Star Sapphire male-female Energywork. She shares qualities of trust and self-acceptance, conveying to people relaxation in the present, and an ability to flow.

◐ DETAILS:
Language: The seminar is fully in English
Price: €350 excl. accomodation.
EARLY BIRD: €300 (until February 5th)
(Staying overnight is possible - please contact us)

Location: Wajid Osho Meditation Centre
Time: Friday 10:00 AM (01/03/2024) to Sunday 18:00 PM (03/03/2024)

◑ CONTACT: (registration)
📧 pimversteegh7@gmail.com
📞 +31 638870606

For more information about the Star Sapphire work visit:
Facebook: https://www.facebook.com/starsapphirenergywork/
Ínstagram: @malefemale.energywork
Website: https://www.starsapphire.eu See less

"Leela is a true teacher that is rare to come across. She creates a safe space where you can freely experiment, express, heal, learn and have fun.
She is genuinely interested in reaching everyone in the room at their level and touching them with her healing touch."
- Galina
Evenement / Agenda delen: