Workshop Acupunctuuryoga & Qigong

Kristie van Aartsen
Shinrinyoga
Acunpunctuuryoga & Qigong
Oosterbeek
Gelderland


Uniek in Gelderland! Het is al jaren een rage in Amerika, in Nederland nog vrij onbekend: Acupunctuuryoga!

Op zondag 25 januari nodigen wij je uit om deel te nemen aan een unieke workshop die de helende krachten van acupunctuur, yoga en qigong samenbrengt. Van 14.00 uur tot 16.30 uur dompelen we je onder in een kalmerende en verkwikkende ervaring, waarbij we speciale aandacht besteden aan het welzijn van zowel lichaam als geest.

De workshop is zorgvuldig samengesteld om een naadloze overgang te bieden tussen de verschillende disciplines. We beginnen met een verkwikkende Hatha yogasessie die niet alleen je lichaam strekt, maar ook je geest in harmonie brengt. Na deze revitaliserende start is er een welverdiende pauze om de energie te laten stromen en te genieten van een ontspannen sfeer.

Vervolgens duiken we dieper in de wereld van qigong, een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die de levenskracht energie, ook bekend als “qi,” in balans brengt. De vloeiende bewegingen en ademhalingstechnieken zullen je helpen om innerlijke rust te vinden en je energie te laten stromen.

Een uniek aspect van deze workshop is de meditatie met acupressuur sessie. Hierin integreren we magnetische acupressuur in de oren, een innovatieve benadering die zowel effectief als comfortabel is. In plaats van acupunctuurnaalden, zullen kleine magneetjes worden geplaatst, wat niet alleen de eventuele angst voor naaldjes wegneemt maar ook een langdurig positief effect heeft omdat deze een paar dagen kunnen blijven zitten. Deelnemers ervaren niet alleen een diepe ontspanning tijdens de sessie, maar profiteren ook de dagen erna van de heilzame werking.

Kortom, onze workshop biedt een holistische benadering van welzijn, waarbij de combinatie van yoga, qigong en acupressuur een diepgaande en langdurige harmonie in lichaam en geest bevordert.

Het maximale aantal deelnemers van de workshop is 7 personen.

Workshop info:

Datum & Tijd: Zaterdag 27 januari 2024 14:00 tot 16:30 uur. Inloop vanaf 13.45 uur.

Locatie: Praktijk An Mian, Utrechtseweg 114 B in Oosterbeek

Prijs: 47 euro, contant ter plekke te betalen

Zelf meenemen: yogamat, fleecedekentje en evt. warme sokken.

Aanmelden: stuur een mail met je naam & mobiele telefoonnummer naar info@anmian.nl.

(plaatsen zijn beperkt, je aanmelding is bevestigd als je een bevestigingsmail hebt ontvangen!)
Evenement / Agenda delen: