Spirituele – Culturele Reis naar Peru en Bolivia

Carolina Hehenkamp
Sumac - Onenesstravel
#spirituele groepsreizen
Waalre
Noord-Brabant
12 tot 26/27 october 2024

Spirituele & Culturele Reis naar Peru & Bolivia
https://carolinahehenkamp.com/peru-bolivia-2024/

Peru staat weer op het reisprogramma. Oude krachtplaatsen, zonnetempels en archeologische sites gecombineerd met helende ceremonies met de Q'ero Meesters van het "Living Light" uit de hoge Andes. Tijdens deze reis ervaar je authentiek Peru, oude architectuur zoals die van Machu Picchu, Ollantaytambo en de Zon- en Maaneilanden in het Titicacameer met gelijkgestemden, en.... maak je kennis met ons eigen aardse en kosmische verleden.

Sinds 2001 organiseer en begeleid ik groepen naar landen met oeroude, culturele en grootse architectuur. In Peru ontmoeten, leven en doen we Pacha Mama ceremonies met de indigene Q´ero en sjamanen.

Twee weken om geweldige ervaringen te delen en uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen en te genieten van elkaars ervaringen. Groepsreizen bieden talloze voordelen en nodigen uit tot innerlijke groei en balans.

Mijn reizen hebben een diepgaand karakter en zijn reizen voor hart en ziel en deelnemers komen met een vernieuwd gevoel terug.

Datum: 12 tot 26/27 oktober 2024
(je kunt eerder komen en ook verlengen)

Taal: Engels; Spaans; Duits; Quechua & Aymara

Informatie / Route / Programma / Bijdrage €2980 - ga naar: https://carolinahehenkamp.com/ancient-peru-bolivia-journey-october-2024/

Wil je meer lezen over de Q´ero Masters, ga dan naar: https://carolinahehenkamp.com/ancient-peru-bolivia-journey-october-2024/

Evenement / Agenda delen: