Spiritual Yoga Masterclass met Prema Baba

Marieke Krista Engelbregt
Marieke Krista
Meditatie, Healing, Initiaties, Zelfontwikkeling, Spiritueel ontwaken
online
Noord-Holland


Spirituele Yoga® is een zeer afgestemde vorm van diepe meditatie, die in de lijn van Babaji door de Meesters Prema Baba Swamiji en Mataji Amma in liefde en licht wordt overgedragen. Het doel van Spirituele Yoga-meditatie is om het menselijk bewustzijn te leiden naar de goddelijke essentie van Licht, Liefde en het geluid van Aum, naar eenheid, vrede en rust.

Prema Baba Swamiji: "You don't have to change the darkness.
Your focus on the Light makes the darkness disappear."

Prema Baba Swamiji geeft samen met zijn vrouw Mataji Amma een maandelijks te volgen satsang speciaal gericht op Nederland. De livestream kan worden beschouwd als een Masterclass meditatie en initiatie. De satsang vindt plaats op iedere tweede vrijdagavond van de maand.
De meditaties hebben een hoog energieniveau en stimuleren je om meer harmonie in je leven te creëren en je eigen werk en creativiteit naar buiten te brengen.

Prema Baba Swamiji zijn inspiratie geeft je de energie om je dromen werkelijkheid te maken. De sessies gaan heel diep, werken door in ons onderbewuste en openen op vele lagen en vele vlakken nieuwe mogelijkheden.

Prema Baba is ingewijd in India door de grote meester Maha avatar Babaji, bekend uit Paramahansa Yogananda's boek "Autobiografie van een yogi" en is onder andere schrijver van het boek "De initiatie", en hij is co-auteur van "Fitonics" en "Young for Life".

Prema Baba Swamiji is mijn persoonlijke leermeester in yoga sinds 2007. Hij heeft de Spiritual Yoga® in de Verenigde Staten opgezet samen met zijn geliefde vrouw Swami Mataji Amma. De online Masterclasses zijn sinds 2023 ook speciaal voor de Nederlandse groep gestart. Iedereen die graag spiritueel wilt groeien en die zich aangesproken voelt is welkom. Dat kan via livestream online, of met een groep in Bergen (N-H) iedere 2e vrijdag van de maand.

Masterclass Satsang Meditatie
Locatie: via livestream, of met een groep in Bergen
Tijd: aanwezig 19.30 uur, meditatie 20.00-21.00
Datum: 9 februari
Bijdrage: Voor het volgen van de maandelijkse livestream wordt aangeraden een maandelijkse donatie van €50,- over te maken.
Aanmelden: info@mariekekrista.nl
Voor meer informatie ga naar de website van Marieke Krista Engelbregt: www.mariekekrista.nl


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
15-03-2024
online of met een groep in Bergen (NH)
Noord-Holland
Evenement / Agenda delen: