MAGIC MANTRAS | Mantras are medicine for the soul

Liselotte Goed
Magic Mantras
Leer mantra's spelen op de ukelele met Liselotte | Offline in een workshop webinars of online in het Magic Mantra Membership
Omgeving Noord-Holland en online heel Nederland en daarbuiten
Noord-Holland


LEER MANTRA'S SPELEN OP DE UKELELE

Muziek maken brengt je in het moment, zeker wanneer je mantra’s zingt. Je kunt namelijk niet zingen en denken tegelijk. Het zingen van een mantra geeft rust en focus, waarbij de mantra werkt als affirmatie, reminder of motto. Wereldwijd ontwikkelt mantramuziek zich tot een nieuwe stroming binnen de wereldmuziek en verovert zo steeds meer harten.

BETOVERENDE EENVOUD

Als je jezelf wilt leren begeleiden bij het zingen, is de ukelele daarvoor het ultieme instrument. Met maar vier snaren is het eenvoudiger te bespelen dan de gitaar en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je leert het binnen no time, zelfs als je nog nooit een instrument hebt gespeeld. En je neemt ‘m overal makkelijk mee naartoe. Naar de yogastudio, het strand en op reis.

MANTRA'S + UKELELE = LOVE

De meeste mantra's bestaan maar uit een paar woorden en akkoorden die je blijft herhalen. Door deze herhaling sluipt de muziek moeiteloos in je vingers. Voor je het weet zing en speel je zelf of samen met anderen en verschijnt er een lach van oor tot oor.

JOIN THE MOVEMENT

In het Magic Mantra Membership leert Liselotte je op aanstekelijke en laagdrempelige wijze mantra’s spelen op de ukelele. Krijg toegang tot een online collectie van meer dan 50 mantras, spirit en medicine songs van o.a. Deva Premal, Krishna Das, Snatam Kaur, Jai Uttal, India Arie, Sam Garret, Jennifer Ann, Hédi Carlee en vele anderen. Toegankelijk voor de beginner en uitdagend voor de meer geoefende speler.
Evenement / Agenda delen: