Ma Deva Indra

Deva Indra Visser
Ma Deva Indra
De roep naar THUIS, Zelfrealisatie, Verlichting, Training, Coaching, Workshops, Healing, Lichtwerk, Energetisch therapeut, Dolfijnen Healing, Reading
Valthermond en Zutphen
Gelderland


Zeven gouden sleutels voor onmiddellijke zelfrealisatie, is de titel van mijn boek dat binnenkort verschijnt. Een krachtige methode om obstakels te transformeren op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel gebied.

Verlangen, geloof, onwetendheid zijn de bron van lijden. Indrukken (horen, zien, ruiken, voelen, proeven) tijdens de dag, zetten zich voort tijdens de slaap. Deze cirkel continueert voortdurend en veroorzaakt onnodig lijden. Bewustzijn van deze staten is de enige kans om het wiel van lijden te stoppen.

Wanneer je bewust wordt van een onstilbaar verlangen naar het realiseren van de diepste waarheid van je wezen, is dat geen “gewoon” verlangen om te overleven en tijdelijke pleziertjes na te jagen. Dit alles verterende verlangen naar échte vrijheid en vervulling – dat uit het diepste van je wezen naar boven komt – heeft niets te maken met overleven en kan alleen gerealiseerd worden als je niets doet om het te realiseren.
Voortdurend achter je doelen aanrennen veroorzaakt op den duur uitputting en frustratie. Dat is vaak het moment van overgave. Plotseling dringt tot je door dat je als een hamster in het rad rondjes hebt gelopen in de hoop het stukje kaas (je doel) te bereiken. Nu je van het rad af bent gevallen doorzie je helder dat alles illusie is! Alle onbeduidende ellende, nachtmerries en zorgen zijn verdwenen. Het levenswiel is gestopt.
Zo’n ervaring van puur bewustzijn, zonder verhalen, storende gedachten of lastige emoties, is onvoorspelbaar voor de Mind. Zonder dat je het zoekt of iets kán doen, gebeurt het vallen helemaal vanzelf! Als je zo’n ervaring bewust meemaakt dan wéét je dat je bent ontwaakt! Zo’n enorme ervaring vult je hele wezen. Je barst open en ervaart een ongekende gelukzaligheid. Op klaarlichte dag verschijnen er plotseling sterren uit alle windstreken, alsof je ze gewoon kunt aanraken. Je wordt een deel van de eeuwige dans van het bestaan. De stilte die volgt, de vrede, de vreugde, de extatische ontmoeting met je diepste zelf, is een orgastische en onvergetelijke ervaring. Het wiel van onnodig lijden is voorgoed gestopt.


Evenement / Agenda delen: