Ingeborg Hofstede, Holistische praktijk voor levensvragen

Ingeborg Hofstede
Ingeborg Hofstede, Holistische praktijk voor levensvragen
Therapeutische coaching, cursussen en Bring your Chair-bijeenkomsten
Lieveren
Drenthe


Master of Change – Trainer – Coach – Medium

Veranderkundige en bruggenbouwer Ingeborg Hofstede werkt als trainer, coach en raadgever, waarbij zij haar mediamieke vermogens begeleidend laat zijn. Zij inspireert individuen leiderschap te nemen over hun eigen innerlijke kracht en deze in te zetten voor hun persoonlijke- en organisatiedoelen. Te helen en nieuwe keuzes te kunnen maken.

In haar stijl van werken weet Ingeborg vertrouwen te wekken en te horen, te zien en te voelen wat ongezien en onbenoemd blijft. Door dit op een uitnodigende wijze naar voren te halen, wordt er tot de oorzaak van problematieken gekomen.

Als trainer en coach werkt zij met individuen en groepen aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De oorzaken van problematieken worden opgezocht en aangepakt met als doel een structurele verbetering.

Tijdens consulten kunnen overleden volwassenen en kinderen een stem krijgen en een plaats in het familiesysteem. Hierdoor kan er heling plaatsvinden op energetisch niveau in het heden, verleden en voor de toekomst, voor de cliënt en voor de eerdere en latere generaties.

Als raadgever bespreekt zij onderwerpen die te maken hebben met het leven en de dood. (Zie ook bij Kids)

Als Master of Change heeft zij, vanuit verschillende rollen, ervaring in het managen van complexe samenwerkingsprogramma’s, zowel regionaal, landelijk als internationaal.

De instrumenten waarmee wordt gewerkt, kennen hun oorsprong in:

Verandermanagement
Coaching
Systemisch- en energetisch werk
Helende reis
Familie-opstellingen
Regressie
Reïncarnatie
Psychodrama
Mediumschap
Numerologie

Ingeborg werkt, indien gewenst, samen met een team van ervaren professionals.
Evenement / Agenda delen: