Happyfeetandfood

Joska Dubbeldam
Voor aandacht en inzicht, met de natuur als voeding
Breda
Noord-Brabant


Welkom bij Happyfeetandfood in Breda

Sinds mijn eerste bezoek aan Ierland, voel ik me Ierse. Met Happyfeetandfood geef ik mensen het ritme en de ruimte voor een innerlijke beleving. Daarbij hanteer ik een Ierse spiritualiteit met als richting "born Dutch, being Irish". Wie ook in Ierland wil gaan wonen, maak dan even contact.

Happyfeetandfood is er voor beweging en voeding. De natuur beweegt, danst, leeft en eet. Kom dansen, genieten en geef jezelf aandacht cadeau. Van belemmering naar beweging. Maar wat beweegt jou.....?

Wat het dansen betreft, ik heb meer dan 20 jaar danservaring door de Vijf Ritmes en Open Floor. Maar ik heb ook veel gedaan met theater, improvisatie, expressie en emotie. Dansen is de leukste manier van ademhalen. Maar als het fysiek even niet kan, dan ben ik graag bezig met gezonde en natuurlijke voeding. En dat heeft te maken met alle bezoeken en trainingen bij het Oost West Centrum in Belgie. Dat is het internationale Kenniscentrum voor voeding en beweging. Met hun mooiste lokatie, 'Ferme du Bois le Comte' in Villers devant Orval in de Belgische Ardennen. Ga vooral voor het lekkere eten. Dat is voeding voor lichaam en geest, je bent van harte welkom.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
01-08-2024
Het Hijgend Hert in Breda
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: