Erodanza Revived

Chantalle Kamycki
Chantalle Kamycki Coaching, Training & Opleiding
Dans, bewustwording vrouwelijkheid
Alkmaar
Noord-Holland


ERODANZA REVIVED training - start zondag 19 februari 2023


💛 Een diepgaande dansreis langs de 5 erotische archetypen 💛

Stel je voor… Een mooie plek, veilig, warm en liefdevol omringt door vrouwen, om te herinneren wie je werkelijk bent. Een dansreis voor de vrouw die voelt dat ze wil léven.
Je stapt een magische wereld binnen, waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. 7 avonden helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te ontdekken, te stralen en te ervaren. Even niets te hoeven en van alles te mogen. Deze avond is een introductie van de training.

Wees welkom!

De Archetypen
Zij belichamen de vele vormen van jouw vrouwelijke kracht. Soms zacht, soms wild, kwetsbaar of dierlijk, soms sexy, dan weer vurig, of speels als een meisje. Door al deze delen van jezelf te omarmen, kan de erotische levensenergie (Eros - vandaar Erodanza) vrij stromen! En kun jij gaan staan voor de prachtige unieke vrouw die je bent.

MAAGD
Maak opnieuw verbinding met je tederheid, evenals de verlangens en kwetsbaarheid van je hart. Onthoud hoe je de liefde en overvloed die je geboorterecht is, kunt vertrouwen en ontvangen.

WILDE VROUW
Laat je remmingen los en durf volledig uit te drukken wat verlangt, gehoord en gevoeld moet worden! Sluit af met het voldoen aan je authentieke en rauwe karakter om anderen te behagen of om je eigen oordeel te vermijden. Claim je schaduw en lelijkheid en zwem in de vrijheid om perfect te zijn zoals je bent.

MYSTICA
Reclaim je innerlijk weten. Door stil te worden, zul je een diepere aanwezigheid in jezelf vinden die je beweegt. Door opnieuw contact te maken met deze aanwezigheid, ben je verbonden met je innerlijke weten en unieke krachtbron. Een elegantie die voor iedereen zichtbaar wordt.

HEILIGE SL.@
Vier Het Leven! Laat je doordringen in de weelderige geuren, geluiden, aanrakingen en smaken van deze planeet door je lichaam. Laat datgene waarvan je geniet je openstellen voor sensualiteit en seksualiteit. Onthoud hoe je moet spelen en plagen terwijl je wordt bevrijd van de schaamte, angst en schuld die je hebben geblokkeerd om dat te doen.

KONINGIN
Word je eigen krachtige moeder en meest liefdevolle verzorger. Leer alle energieën in je omarmen en herinner jezelf eraan dat het veilig is om te zijn wie je bent - open, gesloten, seksueel, niet-seksueel, exhibitionistisch, timide, enzovoort. Laat de oordelen die je zo lang hebt aangehouden los en duik in je eigen liefdevolle armen.

Tijdens deze innerlijke reis zal je heerlijke muziek, huiswerk en oefeningen ontvangen om je te ondersteunen om je ervaring van het traject in je leven te integreren. Evenals te worden verwelkomd in een bloeiende online community van moedige vrouwen waarmee je kan delen, ondersteunen en inspireren in je reis naar diepere seksuele empowerment en eigenliefde.

Chantalle Kamycki is een expert op het gebied van zelfliefde, trauma heling en emotie-regulering en heeft sinds 2005 duizenden mensen geholpen om trauma te helen, zichzelf lief te hebben en om een leven te leiden dat gebaseerd is op liefde in plaats van angst. “Echte liefde en een mooiere wereld begint bij jezelf” is haar persoonlijke motto omdat ervaring haar geleerd heeft.

Kim Nadinde Janson zal tijdens dit traject naast Chantalle staan om te begeleiden.

☆ DETAILS ☆
Wat: training Erodanza Revived training in Alkmaar
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Investering: €Early Bird prijs: €449,-
Prijs: €555,-

Het 7 weeks Erodanza Revided traject start 19 februari 2023.
Data:

- 19 febr 2023
- 26 febr 2023
- 19 maart 2023
- 9 april 2023
- 16 april 2023
- 7 mei 2023
- 14 mei 2023

Waar: Kwerenpad 11, 1811 BB Alkmaar ( centrum)

Vragen of aanmelden via janson_kim@hotmail.com of www.chantallekamycki.com/erodanza .
We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

Liefs, Kim Nadinde en Chantalle 💛✨Evenement / Agenda delen: