Dans en ontmoet je innerlijke puber

Saskia Meulenberg
Bloeiend en bezield leven
Dancing heart path dansreizen en natuurgeneeskundige consulten
Almere
Flevoland


Kom dansen en verbinden met je innerlijke kind, in de workshop:
‘Ontmoet en dans met je innerlijke puber’.

Als vervolg op de succesvolle dans- en meditatie workshop: “Ontmoet en dans met je innerlijke kind”, is deze workshop het vervolg waarin ons innerlijk kind opgroeit naar de tienerjaren en de puberteit in gaat.

De workshop is erop gericht om verbinding te maken met je innerlijke kind, je innerlijke puber. Om hem, of haar weer te ervaren, te eren en wellicht ook te helen. Daarbij is het erkennen en accepteren van je innerlijke kind de eerste stap om weer in verbinding te komen met hem of haar.

De puberteit is een intense tijd die vol is met veranderingen. Je groeit op naar volwassenheid. Een belangrijke periode waarin je anders gaat denken, voelen en doen. Het is een stormachtige fase waarin jij je eigen ‘IK BEN’ aan het ontdekken en vormgeven bent.

We gaan veel dansen in de workshop en maken gebruik van prachtige visualisaties, verdiepende oefeningen en sharing. Het wordt een avond vol ontdekkingen, speelsheid, emoties en ‘gepuber’… een avond als een tango. Met jezelf en anderen; de Tango van de puber!

Dus hey (!), jij leuke jongen en prachtige jonge dame! Laat je verrassen en doe mee met deze transformerende workshop. Dit wordt jouw avond van aandacht, spelen, helen met plezier en een warme omhelzing!

Wij hebben er weer heel veel zin in.
Je bent zo welkom ❤
Tickets via Hipsy! zie de link hieronder.
Locatie: Puur Almere
30 Maart van 19.00u tot 23.00u
Met Marieke Noordanus en me! ❤
https://hipsy.nl/bloeiend-en-bezield-leven


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
Evenement / Agenda delen: