College of Ageless Wisdom

Eric Huysmans
College of Ageless Wisdom/Sensability
Esoterische cursussen, bewustzijns- en ademcoaching
Breda
Noord-Brabant


De College of Ageless Wisdom is een centrum van activiteiten ter kennismaking met en verdieping in de Tijdloze Wijsheidsleringen. Deze beschouwen de werkelijkheid vanuit het perspectief van het esoterische ofwel innerlijke leven. Alles draait hierbij om de ziel en het bewustzijn. Zie https://www.sensability.nl/groepswerk/workshops-en-trainingen/ en https://www.sensability.nl/sensability/agenda/ voor de activiteiten.

Tijdloze Wijsheid
De Tijdloze Wijsheid verwijst naar oude (in feite tijdloze) leringen over de aard en het ontstaan van de kosmos en de wetten die haar reguleren. Ze geeft interessante antwoorden op de grote vragen: wie zijn wij, waar komen wij vandaan, waar zijn wij naar op weg en wat is de betekenis van het leven? Ze vormt de basis van alle religies zonder er zelf een te zijn. Deze leringen overbruggen wetenschap, religie en filosofie en zijn afkomstig van de Meesters van Wijsheid of de Spirituele Hiƫrarchie.

In 2019 is de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit activiteiten worden georganiseerd, zoals lezingen, workshops en cursussen, en maandelijkse volle maan meditaties. Ook worden artikelen, boeken en nieuwsbrieven gepubliceerd. Tot slot wordt deze kennis impliciet (en bij interesse ook expliciet) ingezet in de coaching.
Evenement / Agenda delen: