Biodanza

Ton Jansen
Biodanzametton
Biodanza vrij bewegen op muziek
Biest -Houtakker (gem Hilvarenbeek)
Noord-Brabant


Biodanza zet je leven in beweging.
Mag ik me even voorstellen.
Ik ben Ton Jansen en geef Biodanza samen met Claudia in
Biest-Houtakker (in de buurt van Hilvarenbeek op donderdag
avond en met mijn partner Nel in Eersel op vrijdagavond
beiden van 19.30 uur tot ca 21.00 uur.

Wat is Biodanza
Biodanza is een nieuwe vorm van bewegen op een natuurlijke manier zoals de muziek jou in beweging zet. Daarom bewegen we bij Biodanza niet gebaseerd op aangeleerde vaste pasjes. Biodanza helpt ons niet alleen op lichamelijk maar ook op geestelijk gebied in je rust, maar ook in je activatie te komen. Door ongedwongen te bewegen op muziek ontspan je meer vanuit je diepste gevoel en komt de rust terug in je lichaam. We moeten al zo veel in het leven vandaar dat Biodanza ook zo ontspannend werkt. Biodanza werkt volgens een bepaald systeem waarbij je steeds beter in het leven gaat staan en beter leert te relativeren wat belangrijk is in het leven. Bij Biodanza bewegen we op muziek in een bepaalde cyclus namelijk eerst kom je in je activatie door mooie ritmische muziek en daarna in je rust door speciale gekozen melodische muziek. Door deze contrasten van bewegen geniet je intensiever van beide soorten van bewegen. Daardoor wekt het zo’n ontspannen gevoel bij je op. Als je bloedsomloop en je ademhaling meer wordt geactiveerd, krijg je ook meer het gevoel dat je leeft. De conditie wordt door het bewegen een stuk beter. Dus je trimt en geniet van het bewegen op een hele natuurlijk, ontspannen en gezellige manier samen met een groep mensen.
Ben je geïnteresseerd? Nu speciale aanbieding 3x gratis geheel vrijblijvend meedansen op beide locaties zodra je je geregistreerd hebt op mijn website.
Voor verdere info zie de website www.biodanzametton.nl U kunt ook contact opnemen via het contactformulier op deze website.
Tot dan(s) hartelijke groeten,
Ton Jansen: Gediplomeerd Biodanza facilitator voor volwassenen. Diploma behaald in 2015
Gediplomeerd Biodanza facilitator voor jeugd en kinderen Diploma behaald 2019

Evenement / Agenda delen: