Agenda Yes I Am, soul power coaching

Renée Cool en Berend Elzen
Yes I Am, soul power coaching
persoonlijke groei, zelf-healing, meditatie, tao hands
Amersfoort
Utrecht


Yes I Am bekrachtigt jou wie je bent!

Ons doel is een liefdevolle wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn, elkaar met vriendelijkheid en empathie tegemoet treedt en actief bijdraagt aan het welzijn van alles en iedereen.
Dat doen wij door jouw gids te zijn om je innerlijke wijsheid te ontdekken, persoonlijke groei te bevorderen en ieders persoonlijke levensdoel te realiseren.

Onze aanpak is gericht om zelfbewustzijn en zelfacceptatie te creëren waardoor innerlijke vreugde en rust bevorderd worden. Onze intentie is om ieders unieke identiteit te waarderen. Daardoor werk je steeds meer toe naar wie jij nu eigenlijk bent:

Wees zielsgelukkig wie jij bent!

Werk aan jouw innerlijke rijkdom. Doe mee met onze gratis 52 weken blog challenge. Telkens een ander thema om even stil te staan bij wie jij bent. Je bent van harte welkom om wekelijks tijdens onze gratis compassie cirkel op woensdagochtend het thema met elkaar uit te diepen.
We stemmen het programma af op de groep en samen werken we aan onze energiehuishouding en meer. Iedereen ontvangt ook een Tao Hands blessing.

Renée en BerendMijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
24-04-2024
Amersfoort
Online
01-05-2024
Amersfoort
Online
08-05-2024
Amersfoort
Online
15-05-2024
Amersfoort
Online
22-05-2024
Amersfoort
Online
29-05-2024
Amersfoort
Online
04-06-2024
Amersfoort
Online
Evenement / Agenda delen: