Agenda van Sensibel Centrum voor Healing en Bewustzijn

Sandra Valk
Sensibel Centrum voor Healing en Bewustzijn
Bewustwording, meditatie, manifestatie, innerlijk kind werk, familie opstellingen, healing, zelfheling, reading en mediumschap, tantra etc.
Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Ja, max. capaciteit 80 pers.


Word de bewuste regisseur van jouw eigen leven en gezondheid!
Of maak het verschil in het leven van anderen.

Je kunt bij Sensibel Centrum voor Healing en Bewustzijn terecht voor opleidingen, trainingen, workshops en overige activiteiten zoals meditatie avonden, open healing avonden, yoga, tantra en avonden met familie opstellingen.

Er zijn groepsactiviteiten voor bewustwording en eigen proces en beroepsgerichte activiteiten zoals de 2-jarige beroepsopleiding tot Energetisch zelfheling therapeut en losse trainingen (o.a. Healing, Coaching, Reading & Mediumschap).

Daarnaast kun je bij verschillende praktijkhouders terecht voor individuele sessies en trajecten. O.a. coaching, energetische therapie, hypno en regressie therapie, healing, emotioneel lichaamswerk, massage etc.

Nieuw zijn de Healing trainingen en trajecten voor mensen met (aanhoudende) emotionele of fysieke klachten of (ernstige) aandoeningen. Sandra Valk, eigenaar van het centrum en tevens energetisch therapeut en trainer, is ervaringsdeskundige op het gebied van Zelfheling. Onlangs heeft zij samen met het team van Sensibel een prachtig combitraject samengesteld om mensen op weg te helpen naar een gezond en gelukkig leven.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens gratis en vrijblijvend langs op een van de OPEN DAGEN!
Evenement / Agenda delen: