Agenda van praktijk Tannash “jezelf kennen”

Ingrid Wissink
Tannash
Energetisch therapeut, Meditatie, Reiki, Intuïtieve ontwikkeling
Haaksbergen
Overijssel


Tannash is een oud Indiaas of Sanskriet woord dat staat voor "jezelf kennen". De weg van bewustwording gaat via jezelf leren kennen. Wat zijn je valkuilen, je uitdagingen, maar ook het leren (her)ontdekken van je kwaliteiten en je talenten. Door bewustwording ga je alle delen binnen in jezelf accepteren en meer van jezelf houden, je innerlijke kracht en oer vertrouwen worden nog zichtbaarder en van hieruit ga je handelen.

Psycho-energetische therapie is een integrale vorm van therapie waarbij verschillende energetische therapieën worden gecombineerd, afhankelijk van de aard van de klacht en de cliënt. Door de holistische manier van werken wordt er naar jouw als geheel gekeken, zowel lichamelijk als geestelijk maar ook op zielsniveau.
Tannash begeleidt cliënten in het loslaten van deze lichamelijke spanning, emotionele blokkades, waardoor je inzicht krijgt. Want wanneer je je bewust wordt van je gedrag, ga je ook leren hoe je hiermee om kunt gaan. Hoe je met spanningen en emoties kunt omgaan die je in je leven tegenkomt.
Hierbij maakt Tannash gebruik van allerlei technieken waaronder regressie- en hypnotherapie, aura-en chakra heling, innerlijk kind werk en energie- en lichaamswerk.
Evenement / Agenda delen: