Agenda van Groeien in Verbinding (GiVe)

Miguel Polling
Groeien in Verbinding
Retraite, (tantrische) massage, bezinning, verstilling, spirituele groei, persoonlijke ontwikkeling.
Galicia, Spanje
Buitenland


Hoewel ik ook gerichte tantraworkshops geef, richt ik me de laatste jaren vooral op het geven/begeleiden van retraites. Met diverse oefeningen en meditaties, maar alleen desgewenst met tantrisch lichaamswerk.
Zo'n retraite is zeer geschikt voor als je het even niet meer zo goed weet. Als je tegen zaken aanloopt in bijvoorbeeld werk of relatie.

Kort gezegd:
Waar ben jij in jouw leven? Wat kom je tegen? Waar loop je tegenaan? Zit je midden in een burn-out? Lukt het even niet meer?
Ben je er aan toe om voor de verandering eens voor jouzelf te kiezen, tijd voor jezelf te nemen en te kijken, voelen en ervaren wat jij echt nodig hebt om jouzelf te zijn?
Wat houdt jou tegen? Wat belemmert jou? Wat heb je nodig, echt nodig?

Jij bent een compleet wezen, een vrouw met vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten, een man met mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten - al kun je daar niet altijd even makkelijk bij en is de balans ver te zoeken.
Voel je dat ook zo aan? Wil je daar iets aan veranderen?

In het ruige noordwesten van Spanje, in Galicië, even boven Portugal, bied ik retraites aan, compleet verzorgd, waarin je weer bij jezelf kunt komen, waarin je aan jouw balans kunt werken. Alleen of juist nadrukkelijk samen met jouw partner.
We werken één op één (en zonodig met z'n drieën). Het basismateriaal waarmee ik jou verder probeer te helpen, bestaat uit oefeningen, massagevormen en meditaties afkomstig uit mijn rijke tantrapraktijk. En heus, dat hoeft niet per se bloot. Ben je daar niet aan toe, wil je dat niet, dan is dat helemaal oké. Alles wordt niet alleen afgestemd op wat jij nodig hebt, maar ook op wat jij aankunt of denkt aan te kunnen. Grenzen zijn er om te testen, om mee te spelen, maar bovenal om te respecteren.
Waar jij aan meedoet, bepaal jij zelf. Ik bied jou de mogelijkheden, maar het is aan jou om te doen wat jij wilt, aankunt en durft. Om stappen vooruit te zetten.

Dus? Wil je wat aan jouw situatie veranderen....

Elke retraite wordt afgestemd op jouw wensen. Kom je vooral om uit te rusten/bij te tanken/terug in jouw energie te komen, dan geldt de laagst genoemde prijs in de lijst (die tussen haakjes). Ook in die gevallen zal ik mijn aanwezigheid afstemmen op jouw wensen. Wil je geheel in stilte vertoeven? Wil je alleen meedoen aan meditaties? Wil je de maaltijden samen of liever apart gebruiken? Alles is mogelijk.
Wil je juist nadrukkelijk samen met jouw partner werken aan bijv. zaken die in jullie relatie spelen, dan is dat ook mogelijk. IOok in dat geval richt ik mij op jullie wensen, op wat er voor jullie nodig is.

Wil je meer? Zijn er zaken die heling behoeven? Wil je verder komen qua persoonlijke/spirituele ontwikkeling? Wil je gemasseerd worden, of daar iets van leren? Dan wordt de retraite daarop afgestemd. De inhoud en intensiteit van de retraite bepaal jij. Maar doorgaans kun je er vanuit gaan dat jij, de middagen grotendeels vrij hebt.
De inhoud van de retraite stel ik in eerste instantie samen aan de hand van de informatie die jij in jouw emails verstrekt. Zonodig is het mogelijk om de inhoud verder aan te scherpen middels één of enkele skypesessies.

Vanuit Nederland vliegt de prijsvechter Vueling vanaf Schiphol elke zaterdag direct naar Santiago de Compostela (en weer terug). Vanuit Charleroi in België vliegt Ryan Air meermalen direct naar Santiago de Compostela.
Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
03-12-2022
Galicië, Spanje
Buitenland
24-12-2022
Galicië, Spanje
Buitenland
07-01-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
21-01-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
04-02-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
18-02-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
04-03-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
18-03-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
08-04-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
22-04-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
06-05-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
20-05-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
03-06-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
17-06-2023
Galicië, Spanje
Buitenland
Evenement / Agenda delen: