Agenda van Daphne de loslaatcoach

Daphne van Heerdt
leerloslaten.nl
Loslaatcoach, Sedona Methode, Wet van Aantrekking, loslaatmethode
Santpoort-Zuid
Noord-Holland


Maak van je mind je vriendin en ontgrendel je potentieel met de Sedona Methode en de Wet van Aantrekking. Mijn transformatie programma is voor vrouwen die nu nog te vaak denken en leven vanuit tekorten en ja maar, maar ernaar verlangen te leven vanuit volle overgave en vertrouwen.

Het is zowel een bewustwordingstraject als een loslaattraject, waardoor je gaat manifesteren wat je hart werkelijk verlangt.
Je gaat actief met jezelf aan de slag, uiteraard onder persoonlijke begeleiding van mij. Je krijgt inzicht in hoe jouw bewuste én onbewuste mind denkt over datgene wat je graag zou willen veranderen. Uitgangspunt hierbij, is dat het externe altijd een spiegel is van het interne. Thema's waar je mee aan de slag kunt, zijn liefde, relaties, werk, gezondheid, je eigenwaarde, je eigen kunnen, het leven zelf, de wereld et cetera.

In het traject leer ik je een krachtige en simpele methode (de Sedona Methode) waarmee je alles los kunt laten wat jou niet (meer) dient. Beperkende overtuigingen en gevoelens die er nu nog voor zorgen dat je niet het leven leidt dat je zou willen of die je verhinden van het leven te genieten ondanks je omstandigheden, laat je los. Daardoor kom je dicht bij je kern en zul je merken dat zaken vanzelf beginnen te stromen in de richting die je wel op wilt. Dat is nou eenmaal de Wet van Aantrekking, 1 van de 12 universele wetten. Abraham Hicks (de teacher op het gebied van de Wet van Aantrekking) zegt: "The universe doesn't hear what you are saying, it feels the vibration you are offering". Wat wij dus in dit traject doen, is jouw vibratie verhogen m.b.t. het onderwerp waar je mee aan de slag wilt.

In het traject maak ik oa gebruik van de Sedona Methode, werk ik met intenties, de Wet van Aantrekking, journalling, affirmaties, visualisaties en begeleide releases die je ook als audio opgestuurd krijgt zodat je ze overal en zo vaak je nodig hebt, kunt gebruiken. In het traject zit ook een lichaamgerichte bodysessie die je in staat stelt blokkades in je lichaam los te laten en je ontvangt een Human Design reading.

Kijk voor meer informatie op mijn website. Voor actuele informatie kun je mij volgen op Instagram.


Evenement / Agenda delen: