Agenda To Be – Code Hart

Paul Rosenboom
To Be
Nederlandstalig, Mystiek Sound Healing & Transformatie concert gericht op het ontwaken van het Nieuwe Bewustzijn
Haarlem
Noord-Holland


CODE HART
Code Hart is een mystieke, transformerende muzikale beleving gericht op het openen van het hart. Met songs en gedichten die inspireren tot het ontwaken van het Nieuwe Bewustzijn.
Livemuziek in Hartsfrequentie 432 Hz, Nederlandstalig, Helende klanken, Persoonlijke verhalen, Verdiepende inzichten, Meditatieve sferen met beide voeten op de grond.

To Be
Muziekformatie, gericht op het samen creƫren van de nieuwe wereld, vanuit het Hart. Naast hun activiteiten in ons land waar ze o.a. gedurende 8 seizoenen maandelijks een goedgesprek concert gaven op een vaste locatie, brachten ze hun muziek op plekken als de Machu Picchu en Morray in Peru, Gaia Square/ Hongkong, Glastonbury/Stonehenge Engeland, Jeruzalem, Montserrat/Spanje, Montsegur en Rennes Le Chateau in het Katharengebied/Frankrijk.

Naast het geven van eigen concerten werken ze graag samen met mensen die hun hart raken en een positieve bijdrage leveren aan mens-dier en planeet vanuit een holistisch perspectief. Zo droegen zij hun muzikale steentje bij aan lezingen van o.a. Masaru Emoto, Marcel Messing, prinses Irene, Marieke de Vrij en Ronald Bernard van de United People Foundation. Ook organiseerden zij spirituele reizen naar krachtplekken in o.a. Het Katharen-gebied in Zuid Frankrijk met concerten in Montsegur en Rennes le Chateau Stonehenge / Glastonbury Engeland, Machu Picchu, Cusco, Moray / Peru en Eiland van de zon aan het Titicacameer / Bolivia.

voor meer info: www.to-be.nl
Evenement / Agenda delen: